Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Miniszter mutatta be az MSZP jelöltjeit

Bemutatta a megyében induló képviselőjelöltjeit a Magyar Szocialista Párt (MSZP) alelnöke.
Kattintson a képre >>
Juhász Ferenc honvédelmi miniszter szerint a hét választókerületben induló jelöltek megtestesítik a párt elképzelését: a társadalmi érzékenység kiváló szakértelemmel párosuljon.

Az első választókerületben új jelöltet indít a párt, Pál Klaudiát. A művelődésszervező fiatalasszony a humán erőforrás kiaknázása, a vállalati tömegtájékoztatás területén dolgozott. A második körzet jelöltje az MSZP megyei elnöke, Molnár Csaba. A jogászként dolgozó fiatalembert Juhász Ferenc úgy mutatta be: igen komoly szerepe volt abban, hogy a megyei szervezet miniszterelnököt tudott javasolni az országnak (Gyurcsány Ferenc volt korábban az MSZP megyei elnöke). A harmadik választókörzet jelöltje a bemutatásra nem szoruló Balogh József. Győr polgármestere – mondta Juhász Ferenc – már bebizonyította, hogy szakértelmével bátran képviselheti a választókat.

A negyedik jelölt szintén először indul a választásokon: a mosonmagyaróvári Tóth Tibornénak pedagógusként és egy orvos feleségeként rálátása van a két leginkább átalakításra és fejlesztésre szoruló területre – mondta Juhász Ferenc. Az ötödik körzet jelöltje, Papp József szintén nem új ember: Balogh Józsefhez hasonlóan háromszor választották polgármesterré. Csorna első emberével kapcsolatban az alelnök hangsúlyozta: a Fidesz egyik húzóemberével – Áder Jánossal – kell újra és újra kiállnia.

Széplaki Tamás a hatodik körzet, Kapuvár jelöltje. Agrárszakemberként övé az egyik legnagyobb teher – hangsúlyozta Juhász –, hogy az agrárium hogyan maradhat versenyben és hogyan lehet felhasználni az uniós forrásokat úgy, hogy azok a vidék fejlődését szolgálják. Kránitz László Sopronban indul. Juhász szerint az önkormányzatban a polgármester tanácsadójaként már bizonyította szakértelmét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

kisalföld-exkluzív törökországból

Tovább olvasom