Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Mindenre könnyen kapható lányok

Adrien, légy szíves, válaszolj, hogy mi lett a mai lányokkal? - kérdezte olvasónk Marsovszky Adrienn tanácsadónktól.

Adrien, légy szíves, válaszolj, hogy mi lett a mai lányokkal? Döbbenetes látvány, hogy hétvégén bármelyik diszkóba elmegyek a barátommal, leginkább csak részeg, szédelgő, félig meztelen lányokat látunk, akik szinte ránk csimpaszkodnak. Miért nem várják meg, hogy odamenjünk, elhívjuk táncolni azt, aki tetszik? Gyakorlatilag semmit sem kell tenni és mindent megkapunk. Hol van egy olyan lány, akinek lehetne udvarolni? Vagy ez kell csak nekik, hogy névtelenül, a diszkó falánál vagy az autó ülésén megtegyük, amit fizikailag kívánunk és jöhet a következő? Tudod, hányingerem van az ilyen lányoktól. Szerinted mi az oka ennek?

B. Ádám, Győr


Kedves Ádám!

Amiről írsz, sajnos nem egyedi, nagyon sok fiúval beszélgettem és szinte mindegyiknek ugyanez a véleménye. Ezt a lányok, nők tették önmagukkal szemben. Lealázták a női nemet. Talán azt hiszik ezek a lányok, hogy ezzel jobbak, többek, mert ettől menők. Szinte már tárgyként „használják" őket, hisz vannak fiúk, akik ezt élvezik és nem izgatja őket az udvarlás. De egyik lány se higgye, hogy bármelyiket is másnap elviszik sétálni, vacsorázni. Borzasztó, hogy ide jutottunk, elkeserítő, hogy egy nő ennyire olcsón adja magát. Vannak lányok, tudom, akik nem ilyenek, de ők nem is járnak el, hisz „labdába sem rúghatnak" ilyen felhozatal mellett. Csak az lenne a megoldás, ha ti, férfiak nem élnétek e könnyű prédákkal, ha elmondanátok a lányoknak, hogy nem ettől lesznek nők a szemetekben. A téma nagyon sokrétű, várom a véleményeteket.

Marsovszky Adrienn

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teakészítés fortélyai

Lényeges, hogy az egyes teafajták elkészítésének szabályait betartsuk. Sokan nincsenek tisztában ezzel, pedig nagyon fontos, mert nem ugyanabban az ízélményben lesz részünk. A fekete teán kívül mindegyik fajtánál ajánlott az először felforralt vizet 60–70 fokra visszahűteni, majd a teafüvet ebben áztatni.
Tovább olvasom