Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Milyen hasznot hozott a Presztízs-díj a nyerteseknek?

Hámori Katalin, a Presztízs-díjas győri Primag Kft. ügyvezetője: – Édesapám, aki szintén a cég ügyvezetője, pár nappal a díjátadás után elment tankolni és a kft. nevére kérte a számlát. Mondta, hogy a Primag Kft.-nek lesz, erre a pénztáros visszakérdezett: „A Presztízs-díjas Primagnak?” Eléggé meglepődött, de persze nagyon jólesett neki.
Nem gondoltuk, hogy ezt az elismerést ennyien ismerik, persze éppezért ez a dicséret elsősorban magának a díjnak szólt, azoknak is, akik eddig megkapták és növelték „presztízsét". Igyekeztünk az utóbbi időben mi is növelni az értékét és a továbbiakban is erre törekszünk, azzal is, hogy az egészséges táplálkozást, a biotermelést népszerűsítjük. Úgy érezzük, a zsűri a környezetvédelem jelentőségét és az agrárcégeknek, a gazdáknak az erős versenyből adódó nehéz helyzetét is elismerte azzal, hogy nekünk ítélte a díjat, hiszen a Primag vetőmag-forgalmazással, -termeltetéssel foglalkozik, bioélelmiszer-mintaboltot működtet.

Kisvállalkozás kategóriában kaptuk meg a díjat, másik örömünk ehhez kapcsolódik. Több partnercégünk vezetője, akik hozzánk hasonlóan szintén családi vagy kisvállalkozásokat, sőt, mikrovállalkozásokat, egyéni vállalkozásokat működtetnek, a gratulációval együtt azt is elmondták: az, hogy mi megkaptuk a díjat, számukra is biztatást jelent. Eddig nem mertek nevezni a Kisalföldi Presztízs Díjra, de most, hogy látják, egy igazi családi, magyar tulajdonú vállalkozás is kiérdemelheti, beneveznek a legközelebbi pályázatra. Én erősítettem bennük ezt a szándékot. Sőt, azóta missziónak tekintem, hogy minél több kisvállalkozónak elmondjam: „Ha nekünk sikerült, nekik is sikerülhet, merjenek büszkék lenni sikereikre."

Amikor átvettem a díjat, akkor is először azt köszöntem meg, hogy azok a nagyvállalkozások, amelyek alapították, lehetőséget teremtettek a „kicsik" megmérettetésére, elismerésére is. Remek lehetőség a Presztízs-díj, már növelte ismertségünket és ez az eredményekben, a bevételben számszerűen is megmutatkozott. Jutalomnak érzem azt is, hogy sok olyan vállalkozás, közepes és nagyvállalkozás vezetőjével ismerkedtem össze a díj kapcsán, akiktől tanulhatok, kölcsönösen erősíthetjük egymást. Az is igazi ajándék, hogy munkatársaim, családtagjaim, akikkel együtt dolgozunk a Primagban és a Naturpont biomintaboltban, mind magukénak érzik a díjat, az általa képviselt elismerést. Ez, ha lehet, még jobban összehozott, még összetartóbb csapattá tett minket.

Már a díjjal járó médiacsomag jutalmát is érezzük, megjelent rólunk több „Presztízs-díjas" cikk. Mint ismert, a díj egyik alapítója, a Lapcom kft. rendszeres megjelenést biztosít a Kisalföldben a nyerteseknek és elmondhatom, jó együtt dolgozni a kisalföldes csapattal. Remélhetőleg az együttműködés hosszú távú lesz. Azt gondolom, a Prezstízs-díjjal is akkor tudunk jól élni, ha amit hozott, ismertséget, elismertséget, tapasztalatot, tudást és mindezek hozadékát, előnyeit, az elkövetkezőkben is meg tudjuk őrizni.

Pályázhat és jelölhet is 2007-re

Egyszerűsített pályázati adatlap, látványos díjátadó, elismertség és ismertség – ezeket kínálja a hagyományok szellemében a Kisalföldi Presztízs Díj. Idei pályázatára nemcsak jelentkezni, jelölni is lehet. Aki megmérettetné magát vagy vállalkozását a Presztízs-díjért, úgy érzi, megfelel valamelyik kategória feltételeinek, elküldheti pályázatát a Kisalföldhöz. Aki úgy érzi, tudja, kinek kellene odaítélni a díjat, ugyancsak elküldheti jelöltje nevét a marketing@kisalfold.hu e-mail címre. Amennyiben a jelölt megfelel a pályázati feltételeknek, felkérjük pályázata benyújtására. A pályázat leadási határideje szeptember 20. A pályázati adatlap letölthető a www.presztizs.kisalfold.hu weboldalról, és itt megtalálhatók az egyes kategóriákra vonatkozó pályázati kritériumok is. A kategóriák: az év üzletembere; az év kisvállalkozása; az év középvállalkozása; az év vállalkozása; az év innovációja; az év új vállalkozása. Bővebb információ a 96/504-445-ös és a 30/227-2326-os számon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A támogatáshoz cím kell

Tétje van annak, hogy egy befektetési övezet elnyerje az ipari park minősítést. A pályázattal… Tovább olvasom