Kisalföld logö

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -1°C | 11°C Még több cikk.

Miért fontos az ágyunk helye?

Testünk teljes tömegének mintegy 2/3 része víz. Nem mindegy, hogy ez milyen szerkezetű.

Testünk teljes tömegének mintegy 2/3 része víz. Nem mindegy, hogy ez a meghatározó mennyiségű víz milyen szerkezetű. Amennyiben a szerkezet rendezett, élettani folyamataink nagyjából rendben zajlanak. Minél rendezetlenebb a szervezetünkben lévő víz szerkezete, annál nagyobb a sejtek közötti rendetlenség. A rendezetlenségnek számos oka lehet, de elsők között említendő a Föld természetes mágnesességének csökkenése és torzulása, a nemkívánatos földsugárzás vagy vízér, esetleg érctelérsugárzás, valamint a különféle elektromos berendezések által gerjesztett elektroszmog.

Ennek a rendezetlenségi állapotnak első jelei az állandó fáradékonyság, aluszékonyság, dekoncentrált állapot, fázékonyság. Később kialakulhatnak különféle betegségek, romolhat az immunrendszer. Amennyiben éjszaka alvás közben elektromos áram által okozott sugárzás vagy geopatikus stressz éri a szervezetet, különböző degeneratív betegségek alakulhatnak ki, illetve a korábbi gyógyulás után visszaeshet a beteg. A nemkívánatos állapotnak több megoldási lehetősége van. A teljes életmódváltozáson kívül első az ágy áthelyezése, de erre sajnos nincs meg mindig a mód.

A további lehetőségeknek igen nagy a választéka, de a tudomány mai állása szerint a legjobbnak tűnik egy olyan eszköz, amely részben visszaállítja a Föld természetes mágneses rendszerét, vagy ahhoz közeli állapotot állít elő, és/vagy összegyűjti és elvezeti az elektroszmogot. Kérjük, hívjon bennünket a 06-20/913-0583-as telefonon, hogy a segítségére lehessünk!

Gyűrűsi József okl. természetgyógyász, bioenergetikus

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foton: történelmi mérkőzés előtt

Kosárlabda

Története első bajnoki mérkőzését játssza holnap a Rába Quelle-Foton… Tovább olvasom