Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Megyei rangadó

A hétvégi fordulóban vasárnap 17 órakor a Csorna megyei rangadón fogadja az SVSE-GySEV-et. A Kapuvár ugyanekkor Sárváron vendégszerepel. A Jánossomorja szombaton délután öt órakor Pápán lép pályára. A megyei I. osztályban vasárnap 16 órakor a tavalyi bajnok Abda a jelenlegi listavezető Bajcs gárdáját fogadja.

Labdarúgás

Elmax-Pápa–Jánossomorja. Jánossomorján nem így képzelték el a rajtot: a csapat a három mérkőzésen még gólt sem rúgott. Turány Imre edző Pápán szeretne fordítani a rossz sorozaton, és minimum egy ponttal szeretne hazatérni. A tervezett összeállítás: Tóth I. – Drobnitsch, Zalka, Koltai, Görgits, Szalka, Plachy, Hegedűs, Horváth J., Szabó D., Molnár F.
Csorna–SVSE-GySEV. Hazai pályán Csornán minimumelvárás a csapattól a győzelem megszerzése. Horváth László edző nem számíthat a sérült Nyerges Á. játékára. A tervezett összeállítás: Lőre – Horváth I., Csík, Nagy Sz., Németh I., Jakab, Fenyő, Bárány, Nyerges L., Baán, Hollósi.
Sopronban Majoros Zoltán edzőnek ezúttal hiányzókat kell pótolni, mert a kapus Németh Gáboron kívül Katona, Lovranits és Reineck sem léphet pályára. A tervezett kezdőcsapat: Ipsits – Somogyi, Tama, Grubits, Kuzmics, Varsányi, Geeb, Párkányi, Takács, Szabó A., Kelemen.
Sárvár–Kapuvár. Kemény csata vár a Kapuvárra Sárváron. Kovács Lajos edző abban bízik, az esélyesebb csapat otthonából is sikerül legalább egy pontot elcsípni. Renner továbbra is sérült, viszont Áder eltiltása lejárt, már csatasorba állítható. A tervezett összeállítás: Kormos – Rie-

dinger, Bencsics, Dan, Deák, Böcskör, Markó N. (Áder), Pintér, Szabó D., Varga L., Licskai.
Abda–Bajcs. Izsáki László edző a megfiatalított csapat eddigi eredményeivel elégedett, de úgy véli, az igazi megmérettetés most következik. Baranyai külföldön van, és bizonytalan Tóth Z. játéka is. A várható összeállítás: Takács – Neszméry, Bujdosó, Saru, Csanaki, Izsáki, Tóth Z., Győri Á., Magyar, Burányi, Herczeg.
Bajcson örülnek a jó kezdésnek és az eddigi jó eredményeknek, amit a hétvégén is elvárnak a csapattól. Józsa Péter edző nem számíthat Csanaki, Geleta és Herm A. játékára, így a következő csapatot küldi pályára: Boczkó – Herm L., Szabó Z., Milanovich, Teidl, Ocskai, Kovács S., Vadász, Németh Cs., Takács, Wágenhoffer Sz.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom