Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 19°C Még több cikk.

Megyei elnökök a Fidesz-kongresszusról

'Ez már a többedik olyan lépés a kampányban, ami után nyilvánvaló, hogy a Fidesz utánozza az MSZP-t.''

„ A Fidesz utánozza az MSZP-t"

– Ez már a többedik olyan lépés a kampányban, ami után nyilvánvaló, hogy a Fidesz sorozatosan utánozza a Magyar Szocialista Pártot – reagált a kongresszuson elhangzottakra Molnár Csaba. Az MSZP megyei elnöke közölte: Gyurcsány Ferenc egy nappal korábban hirdetett nagygyűlést a köztársaság védelmében, majd a Fidesz is bejelentette a saját rendezvényét.

A szocialisták „Új Magyarország" programja után a fideszesek is bejelentettek egy programot. Hangsúlyozta: félelem nélküli életről beszél a riválisuk, holott pont ők voltak azok, akik adatlopás céljából behatoltak a szerverükbe, egzisztenciálisan megfenyegették az MDF képviselőit, ha ellenük indulnak.

Molnár szerint a jobboldali párt gondoskodik arról, hogy állandóan puskaporos legyen a levegő. A megyei szocialista elnök közölte: ő maga is több olyan rendezvényen részt vett, ahol Gyurcsány Ferenc volt a vendég, s mindenhol 6000–7000 ember örült neki, míg 10–15, csoportba verődött, kivezényelt ellenzék adott hangot nemtetszésének a miniszterelnök felé. Amennyiben a választásokon is ilyen arány lesz, akkor nagyon elégedettek lesznek – jelentette ki Molnár Csaba.

„ Nemcsak beszélünk, meg is valósítjuk"

– Egy bensőséges hangulatú kongresszust tartott a Fidesz, szövetségeseivel együtt elfogadta a „Hajrá, Magyarország! Cselekvő Nemzet" programot, mely 3,5 millió ember javaslatai alapján készült – nyilatkozta lapunknak a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség megyei elnöke.

Szakács Imrétől megtudtuk: a programban hangsúlyos szerepet kap a munkanélküliség megfordítása, a teljes foglalkoztatási lehetőség, valamint a család- és az otthonteremtés feltételeinek biztosítása. A legnagyobb jobboldali párt ugyanis nemcsak beszél ezekről a kardinális kérdésekről, hanem tesz is megvalósításuk érdekében – mondta el a megyei elnök.

Szakács közölte: számukra a szocialisták programja egy ember elképzeléseit tartalmazza csupán, míg a Fideszé az emberek véleményének kikérésével készült. A legnagyobb jobboldali párt országgyűlési képviselője Molnár Csaba azon kijelentéséhez, miszerint a Fidesz sorozatosan utánozza a szocialistákat, csak annyit mondott: az MSZP kicsinyes vádjaival nem kíván foglalkozni.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkahelyek az iváni romáknak

Az eredeti húsz fővel ellentétben tizenöt iváni roma vette fel a munkát a Tanulmányi Erdőgazdaság… Tovább olvasom