Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Megyebeli sikerek az ünnepi heteken

A Soproni Ünnepi Hetek eddigi rendezvényein a megyei sportolók számos szép sikert értek el.
Teke. Bár többen is jelezték az indulást magyar és külföldi csapatok közül, végül mindössze három csapat indult a Győri úti tekecsarnokban rendezett női viadalon. A győzelmet a Sotáv gárdája szerezte meg 2030 fával, a Városháza (1718 fa) és a Sörgyár (1539) előtt.
Az egyéni versenyben Babos Lászlóné (Sotáv) 522 fával végzett az első helyen.
Kézilabda. A soproni sportcentrumban négy férficsapat küzdött a helyezésekért. Az első helyen a Váci KSE végzett, megelőzve a Kismaros, a Sopron és Kisbér KC együttesét.
Asztalitenisz. Három országból hat csapat indult a Krasznai Ferenc-sportcsarnokban rendezett viadalon. A felnőttcsapatok között az osztrák Wienerneudorf veretlenül végzett az élen. Az ezüstérmet a Romániából érkezett Bistrita szerezte meg. A házigazda egyetemista gárda, a SMAFC állhatott a dobogó harmadik fokára, míg a Győri Elektromos negyedik lett.
A fiú gyermekek csapatversenyé-

ben a Szombathelyi AK első csapata lett az első, a SMAFC a második, a Bistrita pedig a harmadik.
A felnőtt egyéni versenyben: 1. Bonczidai László (SMAFC), 2. Lung Dániel (Gy. Elektromos), 3. Geanta Róbert (Bistrita), 4. Markó András (Gy. Elektromos).
A gyermek fiú egyéni versenyben két szombathelyi fiatalember, Fixl Balázs és Szarka Tibor szerezték meg a legfényesebb érmeket, míg a Romániából érkezett Galatan Zarvan és Galiotti Dávid osztozott a harmadik és negyedik helyen.
Ökölvívás. A papréti sportcsarnokban 11 egyesület 54 ökölvívója lépett szorítóba. A Soproni Ökölvívó Club versenyzői közül Máté Ádám első lett a 38,5 kg-os kategóriában, Marton Ádám ezüstérmet szerzett 41,5 kg-os súlycsoportban, míg a kadettek versenyében Fehér Mihály az 50 kg-osok között állhatott fel a dobogó második fokára.
A győri Gladiátor SE bokszolói közül Péntek Roland a 75 kg-os versenyzők között az első helyen végzett.
A Győri Dózsa Ring BC 50 kg-ban a kadett korosztályban Tököli Tamás révén egy ezüstérmet szerzett.
Tenisz. A női amatőr egyéni és vegyes páros versenynek a Danubius-teniszcentrum adott otthont.
Egyes: 1. Szinvainé Czirják Judit (16 induló). Vegyes páros: 1. Burcsa Annamária–Burcsa Győző (14 induló).
Strandröplabda. A Fertő tavon rendezett viadal eredményei. Női páros: 1. Árvai Erika–Várkonyi Anikó, 2. Albert Andrea Kinga–Albert Noémi, 3. Varga Orsolya–Némethné Lőrincz Beáta.
Férfi páros: 1. Fehér Róbert–Wéber Gergely, 2. Cseke László–Wohlmutter Krisztián, 3. Cseke Kornél–Kiss Nóra.
Vegyes páros: 1. Várkonyi Anikó–Wohlmutter Krisztián, 2. Szabó Anita–Balogh Norbert, 3. Vidáné Kiss Mariann–Vida Szilárd.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáradt, szürkés arcbőr?

Ha fakó a bőrünk, karikás a szemünk és mindenkinek az az első megjegyzése, hogy nyúzottnak tűnünk, akkor bőrünk bizony fáradt. Okozhatja ezt a stressz, a helytelen, illetve vitaminhiányos étkezés, egy-egy betegség vagy akár anyagcsere-zavar. Tanácsaink segítenek a tavaszi vitaminhiány következtében elfáradt arcbőr felfrissítésben, hogy üde pofival köszönthessük a nyarat! Tovább olvasom