Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Megszűnik a Jobbik hetilapja

Végleg megszűnik a Jobbikhoz köthető és a párt által támogatott Barikád című hetilap, amely csütörtökön jelent meg utoljára.
Végleg megszűnik a Jobbikhoz köthető és a párt által támogatott Barikád című hetilap, amely csütörtökön jelent meg utoljára – tudta meg a Magyar Idők.

A 2006-ban alapított újság vállaltan radikális, a Jobbik korábbi irányvonalához hű lap volt. Pörzse Sándor főszerkesztő a lapnak megerősítette, hogy a heti kiadvány a jövő héten már nem jelenik meg. A megszűnés okaként a volt jobbikos képviselő az anyagi nehézségeket említette.

Szerinte magasak a fenntartási költségek, állami hirdetésük nincs, és kevés az előfizető. De hozzátette, nem tartja kizártnak, hogy a lap online formában tovább éljen.

A Jobbik pártalapítványa tavaly mintegy 18 millió forinttal támogatta a kiadást, most azonban a kuratórium úgy döntött, hogy célszerűbb ezt a támogatási összeget is az internetes "nemzeti médiumok" támogatására fordítani, így az Alfahír.hu és az N1TV fejlesztésére.

Egy a párt belső ügyeire rálátó forrás szerint a Barikád megszűnése logikus következménye a párt radikális múltjával való leszámolásnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napokig váratták, végül leszervezte magának a műtétet egy pátyi férfi

Napokig váratták, végül leszervezte magának a műtétet egy pátyi férfi
Órákat várt a mentőkre, órákat várt a kórházban az orvosra, majd napokat az operációra. Úgy döntött… Tovább olvasom