Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Megszerezte a szükséges támogatást, Majtényi lesz Áder kihívója

Majtényi nagy örömnek nevezte, hogy elnöki programja olyan pártokat hozott össze, amelyek máskor sok témában vitában állnak egymással.
A minimálisan szükségesnél több, 43 képviselő támogatja Majtényi László köztársasági elnökké jelölését – jelentették be a Párbeszéd Magyarországért és a volt ombudsman hétfői sajtótájékoztatóján.

A Párbeszéd társelnöke azt mondta, pártja a legmesszebb menőkig támogatja Majtényi Lászlót, mert a jelölt már korábban is bizonyította, hogy maximálisan kiáll a korrupció felszámolása, a demokrácia és a jogállamiság mellett. Szabó Tímea hozzátette, talán még ennél is fontosabb, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) egykori elnökének programjában szerepel a szegénység és az egyenlőtlenségek felszámolása, a jólét megteremtése.

Majtényi László, miután megköszönte a támogatást, nagy örömnek nevezte, hogy elnöki programja olyan pártokat hozott össze, amelyek máskor sok témában vitában állnak egymással.

Programjából részleteket ismertetve azt mondta, a 21. században az emberi civilizáció eljutott egy olyan fokra, amikor ideje leszámolni "bizonyos önzésekkel, kicsinyességekkel".

Le kell számolni azokkal az önzéssekkel, amelyeket a hatalmon lévők táplálnak a hatalom nélküliekkel, a gazdagok a vagyontalanokkal, az egészségesek a betegekkel, a ma élők az eljövendő nemzedékekkel, valamint a férfiak a nőkkel szemben

- fogalmazott.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a társadalmi konzultáció a gyermekutaztatás szigorításáról

Megkezdődött a társadalmi konzultáció a gyermekutaztatás szigorításáról
Minden olyan jogszabályt át fognak tekinteni, amely a gyermekek autóbuszos szállítására vonatkozik. Tovább olvasom