Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Mégis igazat mondott Zsanett?

Kitart igaza mellett az a pszichológus, akitől annak idején E. Zsanett ügyében kértek szakvéleményt.

Bagdy Emőke szerint az állítólag megerőszakolt lány igazat mond, hisz a poszttraumás stressz összes jegyét magán viseli. Egészen biztosan erőszakoskodtak vele - mondja. Zsanett ügyét a héten kezdődött tárgyaláson vették újra napirendre, pótmagánvádas eljárás keretében. Bagdy Emőke a Vasárnapi Blikknek azt mondta: nem követi a fejleményeket, sőt, miután nem vették figyelembe szakvéleményét, visszaadta szakértői igazolványát is. Miután felmentették a rendőröket, a professzor asszony azt mondta, hogy "ilyen igazságszolgáltatást nem kíván többé szolgálni ". Ez az én személyes kiállásom az ellen, hogy szakmi kérdésekben úgy kelljen nyilatkozni, ahogy azt bizonyos érdekek megkívánják" - fogalmazott.

A pszichológus azóta sem szívesen beszél a nagy vihart kavart eljárásról, de bizonyos abban: Zsanett ügyében felelősségteljes, alapos munkát végeztek. Több olyan vizsgálatnak is alávetették a lányt, amelyek ellentétesek egymással; ezeket a módszereket senki sem képes becsapni - mondta a lapnak.

Olvasóink írták

64 hozzászólás
 • 64. Komissar 2009. március 13. 19:17
  „adlerzsigabá 2009.03.08. 15:33
  Igen én lemásztam, míg te papikám fennmaradtál.
  Ezért is van kettőnk között fényévnyi különbség, de nem a te javadra.
  hogy a 62-es förmedvényedre is reagáljak: a mi körzetünk éber őrei leintettek(mint teherautó sofőrt), mikor kérték az irataimat derült ki, hogy nem voltak nálam; egyik sem, adataimat a központtal egyeztették, abszolút tiszta voltam, és nem hamis "jó utat" kívántak.
  1 szó mint 100: akinek van félnivalója, az nem is szereti őket.”
 • 63. Goldmund 2009. március 10. 20:33
  „62.hsz-ra:
  Nekem ilyen rossz tapasztalatim szerencsére nem voltak. Viszont olyat hallottam már, hogy valaki autóval balesetet okozott, de a lánya a rendőrségen dolgozik Győrben, és így mást is igyekeztek belekeverni. Elég hátborzongató, hogy ha neked okoznak balesetet csókosok, akkor lehet, hogy a végén még te leszel meghurcolva.”
 • 62. adlerzsigabá 2009. március 10. 19:30
  „Azért az a tény nem rendőrök verzióját erősíti, hogy egyértelműen bebizonyosodott - a telefonok cellainformációi alapján - elhagyták a szolgálati helyüket. Nem egyedül, mindannyian! A rendőrség hitelességét az is erősen megkérdőjelezi, hogy a Demszky által kitüntetett Gergényi ma már vádlottak padján ül!
  Az az intézkedések során mindannyiunk által sokszor megtapasztalt fölényeskedések, túlkapások, zsebrebírságolások teljesen hiteltelenné tették a testületet! Legyetek őszinték: ha a rendőr leint, összerándul a gyomrotok, hogy vajon mit talál majd, amiért megbüntethet. Szinte frusztrációként élik meg, ha minden rendben van. Ilyenkor méla undorral tolják az orod alá az irataidat, s egy hamisan csengő "Jó utat!"-tal fordulnak el tőlünk. No, ezért nem szertjük őket.”
 • 61. PrettyWoman 2009. március 09. 18:12
  „Pancser, most nálad a pont.
  Én sem értem, miért kell 5 rendőr ahhoz, hogy éjjel igazoltassanak egy egyedülálló 40 kilós nőt. Ha velem történt volna, én sem éreztem volna túl jól magam. Azt meg, hogy a rendőrök egymás ellen valljanak, ugyan gyerekek, felejtsük el, ne legyünk naívak. Ki is utálnák utána a társai az állományból.
  Egyébként, ahogy ma valaki az SMS-rovatban megírta, én is kételkedek abban, hogy valakinek azért 40 éves korában nyugdíjba kell vonulnia, mert megrokkan abba, hogy izzókészleteket meg biztonsági öveket ellenőriz és traffipaxokat helyez ki. Mások 60 éves korukig (ha megérik) dolgoznak kőkemény melót, kilóg a belük és senkit nem érdekel, hogy hogyan bírja még. Aztán ha nyugdíjba megy, nem fogja sokáig élvezni, mert az egészsége addigra már elveszik. Aki negyvenévesen nyugdíjba megy, feltehetőleg sokkal hosszabb ideig fog élni (a mi pénzünkből), hiszen a legkritikusabb időszakot otthon, pihenve tölti.”
 • 60. Goldmund 2009. március 09. 15:26
  „Tartok tőle, a szakértők is annak az igazát dalolják, aki felfogadta őket. Ha Zsanett megbízta B.E-t, akkor B.E. az ő igazát fogja mondani mindig mindenütt.
  Úgyhogy az igazsághoz szemernyit sem jutunk közelebb. :-(”
 • 59. todoer 2009. március 09. 08:36
  „A kishölgy már többször megvádolt embereket .A szakértő megállapította hogy ez esetben igazat mond de mi van ha nem akkor és nem ott erőszakoskodtak vele ? Az átélteket fel tudja idézni .Azt is elképzelhetőnek tartom hogy ő kínálkozott fel a fiúknak csak nem gondolta hogy komolyan veszik a felhívást.Egy kriminológus véleménye szerint a nagyon "rafinált " vagy nagyon primitív ember képes megtéveszteni a hazugsávizsgálót.”
 • 58. MTT 2009. március 09. 08:24
  „Politikát látok a háttérben, cáfoljon meg aki gondolja. Miért kellett lemondania az akkori országos rendőrfőkapitánynak, Bene úrnak??? Emiatt?! Ugyan....A többin el lehet gondolkodni. Úgy nonszensz, ahogy van.”
 • 57. SPAN 2009. március 09. 07:25
  „Hát én nem fogom elovasni az összes hozzászóllást.
  De nem kellene ringyózni senkit legfőképpen nem ha belegondolnánk hogy lehetnénk az ő helyében is.
  Lásd rendőrök hazudnak Bírónak és mégis igazat adnak nekik.
  Miért nincs hazugság vizsgálat ???
  A Mónika showban lehetett itt miért nem??”
 • 56. albatrosz 2009. március 08. 22:43
  „Szomoru hogy egy utszéli "ringyó" szava többet ér, mint amit mások állitanak! És bizonyitanak!!”
 • 55. kisem 2009. március 08. 20:05
  „Az egész téma (mármint a szakértő nyilatkozata) nem ér annyi, mint amennyit koptak közben a billentyűk.
  Arra azért érdemes lenne gondolni, hogy EGY szakértői vélemény áll szemben TÖBB másikkal. Azaz inkább kisebb a valószínűsége annak, hogy az a bizonyos EGY jutott a helyes következtetésre. A szakértői igazolvány visszaadása pedig a sértődöttségre és valószínűleg néhány korábban nem elfogadott szakértői véleményre utal.
  Ki-ki fűzheti tovább a maga szájíze szerint.”
 • 54. Telepathia 2009. március 08. 18:46
  „Sajnis igzságszolgáltatásunk reformja elkerülhetetlen , a rendörök pedig nem mondtak iogazat. Védő ühyvédjeil pedig leszerepeltek a média előtt.”
 • 53. N..P.. 2009. március 08. 18:28
  „Elég gáz,hogy itt szinte elitéltetek egy tanulót pusztán csak azért,mert rendőrnek készül!!!Neki is lehet szabad akarata.Amúgy rengeteg fiatal döntött úgy, hogy rendőr lesz,akkor most mindenkit elítéltek?A magánéletéhez senkinek semmi köze hiszen Ő sem vájkál a tiétekben.Hülye picsázni,sötétnek, primitivnek nevezni meg pláne nincs jogotok!
  Persze irigyei mindenkinek vannak!”
 • 52. rendőrtanuló 2009. március 08. 18:14
  „Miért kell ítélkezni valaki felett pusztán csak azért, mert nem hisz Zsanettnak és, mert rendőrnek készül?
  Elárulom, hogy a családom átlagos, se alkoholista, se idegbeteg sem semmi hasonló.Az iskolai eredményeimről csak annyit:SOHA nem volt baj velem a suliban, jelenleg sincs, a bizonyítványaimat bárki megirigyelhetné!Több nyelvvizsga is van már!Hamarosan a diplomám is meglesz!e azt mondják mindenki magából indul ki....
  Az vesse rám az első követ, aki jobb nálam...De ti sem vagytok jobbak!!!!Hát ez van!!!!
  Persze egy tanulót könnyen kritizáltok, de megnézném melyikötök állna oda egy rendőr elé és mindaná ezt el neki is!?
  Egyébként egy nő pontosan lehet olyan jó mint egy férfi, sőt!Nem kell lenézni csak,mert nő!!!
  És most leszek okosabb nálatok befejeztem, nem idegesítem magam feleslegesen ilyenekkel!!!”
 • 51. zoltanz 2009. március 08. 17:13
  „44, Hajni.Horváth!
  Úgy, hogy épp ilyenek kellenek. Agyatlanok, primitívek, sötétek, bosszúszomjasok. Hogy ha ennek azt mondják: lőj, ez lőni fog. Reszketve várja. Olvasd végig, amit leírt. Se füle-se farka, helyesírási hibák tömege, vagdalkozás, utálat.
  És még milyen büszke magára! Milyen sokra vitte, ő, a kis senki, akivel csak a gond meg a baj volt a családban is, az iskolában is. Aztán majd meg is mutatja, mire képes ő! A hatalom nevében...
  Apám meséli, 1956-ban ilyen állatokkal volt tele az ország. Csak akkor fegyver is volt a kezükben. Ennek is lesz...”
 • 50. Judytka 2009. március 08. 16:53
  „Pancser,az eggyes szerintem nem elírás,mert módszeresen megismétli..”
 • 49. pancser 2009. március 08. 16:43
  „39.hez! Az eggyesező rendőrtanulónak. Az eggyes az helyesen egyes, a tegnap sem ttegnap a jegyzőkönvben csak azért mert az múlt idő! Remélem csak elírás volt, rendőrtanulók gyöngye!”
 • 48. Hitetlen 2009. március 08. 16:17
  „Egy egyszerü lánynak melynek a vétke, hogy csinos van olyan agya, hogy mindenkit ki tud cselezni? ugyan má. Miért védik a zsaruk egy mást? mert tudják hogy sok-sok évet kellene a sitten eltölteni nekik ha rés keletkezik a pajzson.Gondolták a fakabátok nem hal bele egy kis dugásba.Sajnos nem ők az egyetlenek akik így próbálják az idegen "numerájukat"növelni, a mai napig vannak olyan zsernyákok akik ezt megteszik. Tudnának a "prostik" erről mesélni.Miért féltik az állásukat??mert sehol sincs olyan munkahely, hogy 18-20év után elmehetnek nyugdíjba de addig is elvegetálnak valahogy és a munka idejükben meg ők eljátszák a csekonics bárót. Megérdemlik amit kapni fognak.Lankadt pöcsü fakabátok.”
 • 47. zoltanz 2009. március 08. 16:06
  „Igazad van Tati, én is ettől félek. Személy szerint 2 lányt ismerek, az egyik már idősebb, kint van az utcán, a másik most 16. Mindkettő katasztrofális családból származik, alkohol, agresszió, trágárság minden szinten, feneketlen sötétség, primitivizmus. A kitörési vágyat nem a rend tisztelete, hanem a majdani, hatalom nevében érvényesíthető bosszú lehetősége hajtja. A "most16" 11 éves volt, amikor az egyik normális rokon a színegyes tanulmányi eredményt akarta felhozni valami elfogadható szintre, rengeteget foglalkozott a kis ronggyal, aki képtelen volt megjegyezni a német nyelvtan alapjait. Több órás megfeszített magyarázás és példasorozat után a lány nem tudott hímnemű szót mondani. Könyörgőre fogta a rokon, a lány vonakodott: "nem merem mondani mert csúnya", aztán a végén csak kibökte: "Hát az a hímnem, amikor a f@szra rákérdezünk"
  Nem vitás, a lány alkoholgőzben fogant és abban is látott napvilágot, naná, hogy terhelt, de akkor ne csináljunk rendőrt belőle a betyár szentségit ennek az elvadult világnak!”
 • 46. Imcsi 2009. március 08. 16:05
  „43. Komissar 2009.03.08. 15:56
  Mért is hagyták el a szolgálati helyüket?”
 • 45. adlerzsigabá 2009. március 08. 16:03
  „43.
  Jól gondoltad. A törzsfejlődés folyamán néhánya lejöttünk....”
64 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták Varró Dániel verskezdeményeit

"Segítsetek, ellopták Varró Dániel laptopját!", került ki egy felhívás az elmúlt napokban az Iwiwre,… Tovább olvasom