Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -4°C | 4°C Még több cikk.

Medgyasszay feljelentett: visszaélés Bábolnán?

A Központi Nyomozó Főügyészségen ismeretlen tettes ellen tett feljelentést Medgyasszay László országgyűlési képviselő és Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója szerdán a bábolnai privatizáció ügyében, hivatali visszaélés gyanúja miatt, a feljelentést a főügyész vette át.

Medgyasszay László a helyszínen a privatizáció történetében példátlannak nevezte a Bábolnához tartozó kerteskői gazdaság megszerzésénél szerintük elkövetett hivatali visszaéléseket. Felháborítónak nevezte, hogy a gazdaság 200 millió forintos eszközét mintegy 20 millió forintért értékesítette a vagyonkezelő.

Budai Gyula pedig úgy vélte, csak is a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) felső vezetése utasítására dönthetett a privatizációs döntőbizottság a jogszabályokat megsértve a termőföld nyerteséről.

Olvasóink írták

 • 7. Poltergeist 2009. január 22. 10:52
  „TancsKaszabell--->naná,hogy kihagy néha nem lehet egyszerre egy időben 3 fele gépelni kondolkodni,dolgozni ha hibázok inkább itt az írásban mint a munkahelyen mert aztán mehetek Bábolnára kiscsikókkal fogaskázni.
  MTT --->hidd el büntetlenül megúszták eddig is .Holló hollónak nem vájja kia szemét.
  Én kiválynám ezekét.”
 • 6. MTT 2009. január 22. 09:29
  „SIRALMAS, AMIT OTT VAN, FÖLDDEL TETTÉK EGYENLŐVÉ A NEM IS OLY RÉG MÉG MŰKÖDŐ CSIRKETELEPEKET IS. ROMBOLÁS UTÁNI ÁLLAPOTBAN, BETON KUPACOK, PUSZTULÁS MINDENÜTT. VALAKI TÖBB SZÁZ MILLIÓKAT RAKOTT EZÉRT ZSEBRE. REMÉLEM, HOGY NEM BÜNTETLENÜL.”
 • 5. matriné 2009. január 22. 05:45
  „Úgy szokott az lenni , ha bűnözők összevesznek a koncon, akkor derül fény a gazemberségekre. Magyarország a tolvajok "Eldorádója"!”
 • 4. raffy2 2009. január 21. 21:14
  „ez a jellemző egész Magyarországra,ami bábolnán történik.”
 • 3. TancsKaszabell 2009. január 21. 17:37
  „Hát !
  12 volt az a 13. A többi viszont igaz! Nagy nagy csend övezi a témát!
  Szellemes vagy szellemirtó barátunknak ki-kihagy a memóriája,és egyébként
  szellemesen forgatja a szót.
  A mezőgazdaság jelenlegi ,önjelölt,vezetői meg csak saját pecsenyéjüket sütögetik
  mindnyájunk pénzéből!”
 • 2. Poltergeist 2009. január 21. 14:35
  „Bábolna privatizácó vezető beosztású emberei már több év úgy élnek vissza a vagyonnal ahogy ők akarnak.Ezek az emberek akkora vagyonra tettek szert,hogy egész Bábolna lakossága kb10 évig dolgoza azért a lóvéért amiért ezek vezető beosztású emberek tollmozdulatokkal elintéztek.És az a legszomorúbb,hogy ehhez a kormányban lévő benfentesek folyamatossan segítették(persze nem ingyen)és ha még lehet tetőzi amikor is pár éve kezdett kiborulni a bili amikor is csődközeli állapotba kerültek és ennek ellenére még az állam több milliárdot adott a cég megmentésére ami persze szintén valahogy eltünt.
  Többet inkább nem is írok mert lehet sokan elsírnák magukat mekkora pénzekről van itt szó,el lehet gondolkodni amikor a céges audik alap ára 20 milliótól indul és természetes,hogy mellé jár az M5 BMW is mint céges autó a többit már inkább nem írom le mert égnek állna a hajatok.”
 • 1. joco 2009. január 21. 13:29
  „Ki is ez a megélhetési politikus? mikor ök is részesei voltak a "hatalomnak" és nagyon gyorsan "privatizáltak hasonloan nagy 13 mezgazd. céget érdekes ö akkor nem szolt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószeres sofőr gázolt el majdnem egy rendőrt

Kábítószeres sofőr gázolt el kis híján egy rendőrt még kedden délelőtt Szabolcsban. Az autós… Tovább olvasom