Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Már kézbesítik Orbán Viktor levelét a Fidesz támogatóihoz

A levélben a közelgő, májusi európai parlamenti választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök.
Megkezdték Orbán Viktor miniszterelnöknek a Fidesz támogatóihoz írott levele kézbesítését, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök - értesült a Magyar Idők.

A levelek január közepéig minden címzetthez eljutnak, ilyen küldeményt csak azok kapnak, akik erre korábban felhatalmazást adtak - emlékeztet a lap pénteki számában.

A Fidesz elnöke a levélben felhívja a figyelmet: a 2019 májusában következő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. "Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el - hangsúlyozza Orbán Viktor.

A pártelnök megjegyzi: az ellenzék már bebizonyította, hogy ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. "Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben" - idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz "sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit".

A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről, ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat - írja cikkében a Magyar Idők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éves szinten 42 ezer forinttal emelkednek a nyugdíjak

Éves szinten 42 ezer forinttal emelkednek a nyugdíjak
A bankszámlákra január 11-én érkezik a megemelt nyugdíj, a posta pedig január 16-án kezdi meg a… Tovább olvasom