Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Lomtalanítás

Mosonmagyaróvár. A polgármesteri hivatal és a Rekultív Kft. ebben a hónapban hajtja végre a tavaszi lomtalanítást. Május 5-én, pénteken déltől másnap délig Lucsonyban, Majorokban, a Halászi úti lakótelepen, a Gyöngyös-lakótelepen, a Lajta-lakókertben és a magyaróvári belvárosban rakhatják ki lomjaikat az ott élők a konténerekbe. Május 6-án, szombaton délután 1-től május 8-án, hétfőn reggel 6 óráig a Károly ligetben, a városközpontban, az Aranyossziget utca és környékén lesznek a lomtalanító konténerek.

A következő hétvégén, május 12-én, pénteken déltől másnap délig az Ipartelepen, a Mofém-telepen, a Báger-tó környékén, május 13-án, szombaton délután 1 órától május 15-én, hétfőn reggel 6 óráig pedig a mosoni városrészben, a Kossuth utca környékén és Újudvaron tartnak lomtalanítást.
Kérik, hogy a lakók a lomokat a kihelyezett gyűjtőedényekbe – ne pedig mellé – rakják. Veszélyes hulladékot – akkumulátort, vegyszer- és gyógyszermaradványokat, festékesdobozt, olajosflakont, galvánelemeket –, komposztálható anyagot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos.
A lomtalanításon túl egész évben lehetőség van a Barátság utca végén lévő hulladékudvarban és a mellette lévő konténeres lakossági gyűjtőhelyen elhelyezni hulladékokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom