Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Lezárták a miniszterelnöki rezidencia környékét

A Köztársasági Őrezred lezárta a a miniszterelnöki rezidencia környékét. A II. kerületi Szemlőhegyi út érintett szakaszának zárását a kialakult belpolitikai helyzet adta esetleges kockázatokkal indokolják.

A Köztársasági Őrezred indoklása szerint "a kialakult belpolitikai helyzetre tekintettel nem zárható ki, hogy a védett rezidencia környezetébe engedélyezett vagy spontán demonstrációk során, illetőleg azt követően nem alakulnak ki olyan magatartások, melyek jelentős kockázati tényezőt jelentenek a rezidencia és így a védett személy biztonságára."

A Köztársasági Őrezred vezetője arra kérte a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy a zárással kapcsolatos intézkedést "további indokolt mértékű ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel egészítse ki."

A lezárt rész pontosan a II. kerület Szemlőhegyi út Fajd utca és a Józsefhegyi út közötti szakaszán, a Szemlőhegyi út 40. és 48., és a Szemlőhegyi út 33/A és 37. számok közötti terület. Az őrezred szerint a zárás helyének pontos meghatározására azért van szükség, hogy mindenki előtt nyilvánvaló legyen, hol gyakorolhatja korlátozás nélkül a gyülekezési jogát, vagy tarthat egyéb nyilvános rendezvényt.

A zárás vasárnap reggel kezdődött és egyelőre április 5-ig tervezik fenntartani.

Olvasóink írták

81 hozzászólás
 • 81. Zaraki_Kenpachi 2009. március 24. 23:00
  „A fideszes hívőknek van szerintem a legbegyöpösödött agyuk. Tükörbe néznek vöröset látnak és közben önmagukat fikázzák. Hát azért kami. Aki nem narancs az kommunista, aki nem szélsőséges az bolsevik? Nem maradt benneteket valami Torgyán papa génjeiből? :)”
 • 80. Kami45 2009. március 24. 21:11
  „77. hozzászólás Zaraki_Kenpachi 2009.03.24. 11:16

  "Csak rajta, hadd sötétedjen be még jobban a jövőnk."
  Szeretett elvtársaid sötétítették be a jövőnket, sőt unkáink jövőjét is tönkre tették. Gratula neked és a hozzád hasonlóknak érte.”
 • 79. Zaraki_Kenpachi 2009. március 24. 20:29
  „Asher, Fideszt idézted most? Mert ez az ő szájukból hallható, vagyis inkább az ő megnyilvánulásokban van ez az üzenet, amit leírtál.”
 • 78. ASHER 2009. március 24. 17:16
  „igaz es valo!!!
  egyszer azert rinyaltok mert a zsaruk tulzottan is jol vegzik a munkajuk!!!
  egyszer meg azert mert egyaltalan nem vegzik!!!
  nektek semmi se jo mi?????????????”
 • 77. Zaraki_Kenpachi 2009. március 24. 11:16
  „Csak rajta, hadd sötétedjen be még jobban a jövőnk.”
 • 76. Reális 2009. március 24. 09:36
  „Az egy-két szélsőjobbos hőzöng hozzászóláshoz hozzátenném,a Jobbik a parlamenti küszöbös 5%-ot ostromolja,támogatottsága jelenleg egyenlő a szdsz+mdf összegével!”
 • 75. Zaraki_Kenpachi 2009. március 24. 07:16
  „Összemosás? Ugyamár, Ti fideszesek csak ezt az egy szót tudjátok ismételni. Ferdítés, csúsztatás, hárítás, ez pedig rátok jellemző, ja igen és akinek herótja van Viktortól az élből kommunista, és itt már kifulladt szótárotok.

  Hogy mi a különbség a tojás és a macskakő között? Tudod nem csak fizikailag lehet valakit bántani, és magyarok a pszichés kínzásokban elég jók. Vajon milyen érzés a rendőrnek, hogy tojással dobálják meg a hőzöngő ingyenélő, munkanélküli, rokkantnyugdíjas kemény mag által felszított emberek? Mert akinek van rendes munkahelye, az ilyenkor munka után siet haza a családjához és nem az utcán szított ellentéteket igyekszik jelképesen megtorolni. Milyen állam az, ahol ez megengedhető? Amibe torkollik az egész az anarchia, mert hát ugyebár minden szabad, ami az állami rend ellen van. Mellesleg 30 Ft a tojás, azt hiszem, hogy örüljön inkább akinek van, ahelyett, hogy élelmiszert neki áll elszórni. Nagyanyáink és nagyapáink megtanítottak sokunkat(?) - vagy inkább sajnos kevesünket -, hogy az étel nem játék és hálát kell adni azért, hogy arra a napra megadatott. Ahhoz képest kurva gazdagok sokan, hogy ezt a luxust megengedik.

  Ami meg a második felét illeti. Patthelyzet. A rendőr már semmit sem csinálhat, mert ha szolgál az is bűn, ha nem szolgál az is, teljesen ki van szolgáltatva a farizeusoknak meg a fideszeseknek, akik dögevő keselyűként várnak lesben állva, hogy mikor hibázik egy rendőr. Ugyanakkor pedig nem is tudom, hogy ki engedte el annak idején a provokátorokat. Lehet meginterjuholni Szíjjártó nemzetőrt.”
 • 74. pmfc 2009. március 24. 00:29
  „És egy újabb összemosás Zaraki_Kenpachitől!

  Mert akárki akármit mond, de szerintem van különbség a tojásdobálás és a macskakődobálás között. Méghozzá annyi, hogy az egyikkel 8 napon túl gyógyuló sérülést lehet okozni, a másikkal meg semmilyen sérülést nem lehet okozni...

  És egyébként meg, valószínű te is elég pipa lennél, ha a májuselsejei felvonulásod végén a rendőrök szétverik a családodat - akik békésen ünneplnének a munka ünnepén az MSZP sátor előtt -, csak azért mert két utcával odébb egy két barom szélsőjobbos hőzöng... Mert okt23.-án sajnos ez történt.”
 • 73. Zaraki_Kenpachi 2009. március 23. 22:56
  „És ha elviszik tojásért? Akkor mi van?

  Amikor kezdődtek a randalírozások, mert a kemény mag ki lett vezényelve, és utcakövekkel dobálták a rendőröket, akkor minek hőbörögtek a jobb oldaliak? Miért hurcolták meg a rendőröket? Csak mert gumilövedékkel kilőtték valakinek a szemét? Vagy éppen megverték a tüntetőket? Érdekes, azt akkor ott mindenki elfelejtette, hogy a rendőr azért megy oda, mert az a dolga, hogy fenntartsa a rendet bármi áron, azt mindenki elfelejti, hogy többségük családos ember és várja valaki őket haza. Mit tettek volna? Vetkőzzenek gatyára és hagyják a felhergelt aberrált tömeg kövezze halálra a rend őrét? Vagy hagyja az anarchiát kibontakozni, a mai életről mit sem tehető ártatlan állampolgárok vagyonának kárára, amiből meg lehet nézni, hogy mekkora mértéket is okoztak? Ugyan már!

  Tele volt a média azzal, hogy a fidesz hol azért ostorozta a rendőröket, mert túl brutálisak voltak, hol pedig azt, hogy semmit nem csinálnak. A korrupció benn van a hálózatukban ez igaz, de ugyanakkor nincs annál rosszabb, amikor az ember tudja, hogy mi a munkája, de nem tehet semmit, mert minden szarért egy életre meg lesz hurcolva és a becsülete is sárba lesz tiporva. Én azt sajnálom, hogy akkor nem hoztak drasztikus törvényeket, amikor az utcakövek repkedtek. Vajon a tüntetők megtérítették a kárt annak az építtetőnek, akitől ellopták az utcaköveket?”
 • 72. raffy2 2009. március 23. 21:25
  „nem zárták le,most hallom.csak fokozott az ellenőrzés.a kordon a parlamentnél is azért van,mert javítják a zászlótartó rudakat.he-he..”
 • 71. pancser 2009. március 23. 20:41
  „Hogyan lehet így meggyalázni szegény kis tüskés állatokat, amelyek nagyon hasznosak. Sündisznó, így hívják mifelénk. Eddig ha ezt a szót hallottam soha nem a magyar rendőr jutott az eszembe. Igaz azt se tudtam elképzelni, hogy egy doboz tojásért elvisznek a rendőrök. Rémálom MO-n kész horror a szoci kormányzás!”
 • 70. mc 2009. március 23. 20:15
  „Sőt, a csatornafedeleket is lehegesztették, a kerítés menti fák törzsét szögesdróttal díszítették ( ügyes érintés alkalmával kék szikrák vetésére is alkalmas feszültség alá helyezve felirat nélkül, elvégre nem veteményt védünk)

  mit mondtatok ? sünök, ? vagy disznók ?”
 • 69. bogote 2009. március 23. 19:45
  „Zaraki Kenpachi megmondtad a frankót!!”
 • 68. ASHER 2009. március 23. 18:29
  „nagy kunszt!!!mintha ez olyan baromira uj dolog lenne!!az a kerulet se az a resz ott mar korabban is zart-(kulonfele "biztonsagi"es egyeb bandak-(maffia??)-altal ellenorzott)-terulet volt ahol az egyszeru halando
  annak ellenere hogy allampolgar meg csak keresztul se mehetett!!!!!!!!
  mondja most aztan azt valaki hogy ez se igaz!!!!!!tudok olyan utcakrol ott amik mar 94-ben is "tiltott"zonak
  voltak az egyszeru honpolgarok reszere!!!!!”
 • 67. pampus 2009. március 23. 17:32
  „Ezek már ugatni is megtanultak?”
 • 66. gagarin 2009. március 23. 17:07
  „Kami45: EHHEZ NINCS MIT HOZZÁFŰZNI!!! Ma Tiéd a három pont,mert távolról,csont nélkül találtál!”
 • 65. Kami45 2009. március 23. 17:05
  „Nem a környékét kellene, hanem a miniszter elnököt!!!!”
 • 64. Gondolkodo 2009. március 23. 16:49
  „AHA ha tudsz olvasni,akkor elolvashattad volna,hogy azt irtam,hogy nem vagyok gyurcsány rajongo,se sa jobbra se balra nem huzok,Mindegyik oldalon vannak megélhetési politikusok ,a nevetséges vagyonnyilatkozatok után az embernek el megy a kedve az egésztől”
 • 63. FrameSet 2009. március 23. 16:20
  „Én ott voltam 15-én a Parlament előtt. Tényleg röhejes volt az a sün alakzat.

  Csináltam is róla vagy 40 képet, mikor elviszik a fiúkat.

  Aztán folytatódott a Március 15-i téren a sünök vonulása.”
 • 62. pmfc 2009. március 23. 15:40
  „"Sün"! Sün! Sün! De Józsi kit? hát azt ott azt az öreg nénit, aki GYurcsány szomszédja és tojásrántottát akar enni vacsira. A szemét náci! Na majd megmutatjuk neki... Sün"! Sün! Sün!”
81 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heiligenkreuz: az Őrségi Nemzeti Park fellebbezett

A zöld tárcához tartozó Őrségi Nemzeti Park fellebbezést nyújtott be a Bécsi Környezetvédelmi… Tovább olvasom