Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

lemaradtak a dobogóról

Legeredményesebb évadját tudja maga mögött a Soproni Bowling Club. A csapat negyedik helyen végzett a Szuperligában és az egyesület versenyzői több értékes diadalt arattak.

bowling

Skobrics Zoltán – aki edző, vezető, játékos is egy személyben a klubban – a Kisalföld érdeklődésére elmondta: a bajnokságot szinte végig vezették, ám az utolsó két fordulóban az aranyéremért szintén versenyben lévő két csepeli gárda otthonában szoros meccseken alulmaradtak, így végül lemaradtak a dobogóról. Az előző évadot egyébként a hetedik helyen zárta az együttes.
Az egyesület tagjai közül Farkas János megnyerte a fővárosban rendezett Mesterek Tornáját, míg Luminita Bucin, a csapat Romániából származó, de Sopronban élő hölgy sportolója a Budapest Openen diadalmaskodott férfi versenyzők előtt. A Soproni BC-ben az előbb említetteken kívül még dr. Czíner István és Pirsits Rony tett sokat a szép szereplésért.
Bár a Szuperligában a soproniak lecsúsztak a dobogóról, begyűjtöttek néhány bajnoki címet és értékes bajnoki helyezést. Skobrics Zoltán csepeli társával párosban lett bajnok, míg Kocsis Tamás a serdülő korosztályban lett aranyérmes. Kiss Ádám az ifjúságiak mezőnyében bronzérmet szerzett. Csapatban negyedik lett a Soproni BC gárdája.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miroslav Klose a VB-gólkirály

A német Miroslav Klose 5 góllal lett a 2006-os VB gólkirálya. Tovább olvasom