Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Lagzi-randi

Kat elkényeztetett féltestvére, Amy esküvőjére készül. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében - keres egy profit és felbéreli. Választása a szívdöglesztő Nick-re esik...
rendező: Clare Kilner

író: Elizabeth Young
forgatókönyvíró: Dana Fox
operatőr: Oliver Curtis
jelmeztervező: Louise Page
zene: Blake Neely
producer: Paul Brooks, Jessica Bendinger, Michelle Chydzik, Nathalie Marciano
látványtervező: Tom Burton
vágó: Mary Finlay

szereplő(k):
Debra Messing (Kat Ellis)
Dermot Mulroney (Nick Mercer)
Amy Adams (Amy)
Jack Davenport (Edward Fletcher-Wooten)
Sarah Parish (TJ)
Jeremy Sheffield (Jeffrey)
Holland Taylor (Bunny)
Peter Egan (Victor Ellis)

A film sztorija

A pozíció elnyerése néhány követelményhez van kötve: hajlandóság az utazásra, kifinomult érzék a társadalmi érintkezésben, jóképű megjelenés, kellemes modor, éles ész... és egy szmoking. Az alkalmas jelöltnek legyen meg a képessége arra, hogy a volt barátokat féltékennyé tegye, hogy mindenki feléje forduljon, ha belép egy szobába, és minden, látó- és hallótávolságon belül lévő nőt azonnal remegő térdű, kábult imádójává tegyen.

Kat-nek nem lenne a dolog ennyire sürgős, ha nem éppen az elkényeztetett féltestvérének az esküvőjére készülnének, ahol a násznagy éppen Kat rendkívül jóképű ex-barátja lesz. És ami még rosszabb, a pillanatnyilag szingli Kat-nek New Yorkból Londonba kell utaznia, ahol szörnyen rendellenesen működő családja él. Ez az út túl hosszú, és hálátlan feladat, ha az ember ráadásul még egyedül is van.

Mivel az esküvő közeleg Kat azt teszi, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében - keres egy profit és felbéreli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kipengetni?

Nick - a kibérelt gavallér - segít Kat félnótás családja és faragatlan régi szerelme által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat egymásnak vannak teremtve. De mi van akkor, ha az "akció" fergeteges gyorsasággal kezd valami sokkal többé válni, mint amit várt. A szerelmet azonban nem adják könnyen... www.port.hu

Kritikák

Port.hu - stjnr

"Az persze, hogy mindebből milyen limonádét sikerül kikeverni, a cukor
és a citrom megfelelő arányán kívül jórészt a színészek áldozatos munkáján múlik. Debra Messing (Derült égből Polly), aki a Szex és New York népszerűségével vetekedő Will és Grace díszletei között edzette magát hosszú évadokon keresztül szingliéletre, pontosan tudja, mikor milyen grimaszt kell bevetni a vígjátéki hatás érdekében, Delmot Mulroney (Schmidt története) pedig már az Álljon meg a nászmenetben kitanulta, mi a teendő esküvői katasztrófák esetén."
A teljes cikk

mozinet.hu - maktub

"A történet a kiszámíthatóságot figyelmen kívül hagyva is meglehetősen összecsapott, alig aknázza ki a lehetőségeket. A szerelmi szálat egy lehelet választja el az összeomlástól és a film maximum megmosolyogtató humora kevés mentőövnek. Nincsenek nagy jelenetek, inkább csak kedves pillanatok, amikkel lassan elcsörgedezik a cselekmény a végkifejletig. A Lagzi-randi kínos részektől mentes, ezért a műfaj iránt fogékony női közönség bizonyára elnéző lesz vele. Számukra a film egy könnyed, romantikus 80 percet nyújt; mint férfi főhősünk, egy szolgáltatást, ami azért esetünkben a szerelemtől igen távol áll."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzelemmel élhet a remény

labdarúgás

Újabb világbajnoki selejtező, rendkívül fontos mérkőzés vár Lothar… Tovább olvasom