Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kránitz köszöni

a támogatást

Kránitz László tegnap sajtótájékoztatón mondott köszönetet személye és a Magyar Szocialista Párt támogatásáért. Mint mondta, továbbra is a városvezetéssel együttműködve képviseli Sopront a parlamentben.
– Lezajlottak az országgyűlési képviselő-választások, véglegesek az eredmények, eldőltek a listás helyek is, a jövő héten pedig megalakul az új országgyűlés – mondta el Kránitz László tegnapi sajtótájékoztatóján. Kránitzról a napokban derült ki, hogy országos listáról mégis a parlamentbe jutott. – Köszönetet mondok mindenkinek, aki szavazatával személyemet és az MSZP-t támogatta.
A képviselő elmondta, soha nem látott, kiváló eredményt értek el Sopronban, melyből a baloldal erőteljes erősödése olvasható ki. – Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Hiller István pártelnök is biztosította a városvezetést arról, hogy a város nem marad szocialista képviselő nélkül – folytatta Kránitz, majd hozzátette, a második forduló kiváló eredményei után az ő döntéseik következtében jutott mandátumhoz. – A köszönet Fertőrákos, Harka, Ágfalva és Kópháza lakosságának is szól.
Kránitz végezetül ellenzéki képviselőtársai segítségét is kérte a város és környékének további fejlesztéseihez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 05.11.

Tovább olvasom