Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 10°C Még több cikk.

Közlekedési információk

Hétfőn csatornavezeték-javítás miatt lezárják a forgalom elől a Liszt Ferenc utcát az Újvilág és Teleki utcák között. Kerülni a Pálffy és Apáca utcák felé lehet.

A 81. sz. főút városi szakaszának átépítéséhez kapcsolódó forgalomkorlátozások: az épülő körforgalom területén a régi és az új útpályaszint okozta különbségek miatt egyenetlen útfelületen kell közlekedni a Fehérvári út–Ipar utca–Szigethy Attila út csomópontban. A Szigethy Attila úton az Ifjúság körút térségében felmarták a burkolat egy részét. Az Ifjúság körúton a Szigethy Attila úti csomópontnál középszigetet építenek, leszűkítették a forgalmi sávokat.
A Tihanyi Árpád úti aluljáró építéséhez kapcsolódó friss forgalomkorlátozások: egy-egy forgalmi sávon halad a forgalom a Szigethy Attila út–Tihanyi Árpád út csomópontban, vízvezeték-rekonstrukció zajlik. A Tihanyi Árpád úton az épülő aluljáró irányából megtiltották a balra kanyarodást, kerülni a Tihanyi Árpád út–Földes Gábor u.– Kodály Zoltán u.–Szigethy Attila út felé lehet. A Tihanyi Árpád úton útszűkület, félpályás lezárás van az Attila, Álmos, Lehel, Herman Ottó, Szigethy Attila és Somogyi Béla utcai csomópontoknál.
Marcalvárosban a Mécs László utcában a Pátzay Pál u. és a 83. sz. főút közötti szakaszon parkoló- és közműépítés miatt munkagépek foglalják el a fél útpályát. Gázszivárgás miatt kétoldalú útszűkületre számítsanak az Ifjúság körúton autózók a Földes Gábor és Kodály Zoltán utcák közötti szakaszon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A karrier titka

Amerikai pénzügyi szakemberek kimutatták, hogy mit nyer a munkaerő, ha szép. És mit veszít, ha kövér… Tovább olvasom