Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Kölcsönözzön sztárokat!

Ahogyan mi, úgy a szuper gazdagok is imádnak a kedvenc zenéjükre bulizni a születésnapjukon. Az egyetlen különbség, hogy ők élő műsort élvezhetnek, mégpedig az eredeti előadóktól.
Egy összeállítást készítettünk arról, mennyit kell fizetni a sztároknak – a Rolling Stones-tól Jennifer Lopezig –, ha privát partira akarjuk szerződtetni őket. Ne számít, hogy mennyire elfoglaltak vagy ráncosak a sztárok, úgy tűnik, mindegyiknek megvan a maga ára.

Az árak szempontjából a listát a The Eagles vezeti. Az idős rockerek 4 millió fontot kaptak azért, mert elénekelték a Hotel Californiát New Yorkban egy privát bulin 2003-ban. A második a listán a Rolling Stones, ők 3,5 millió fontot kerestek egy óra munkával, amikor megjelentek a texasi iparmágnás, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben Las Vegasban.

TOP 10

Sztárok gázsija privát bulikra (angol fontban):

1. The Eagles 4 milliő
2. Rolling Stones 3,5 m
3. Céline Dion 2,5 m
4. Elton John 2 m
5. Christina Aguilera 1,8 m
6. George Michael 1,75 m
7. Destiny’s Child 750 ezer
8. Jennifer Lopez 700 ezer
9. Paul McCartney 500 ezer (jótékonysági célra ajánlja fel)
10. Aerosmith 500 ezer
Céline Dion a lista harmadik helyezettje 2,5 millió fonttal, az énekesnő évente 2-3 privát bulin szerepel. A sorban negyedik Elton John 2 millió fontot kapott azért, hogy az igen fontos személyiség, Peter Shalson esküvőjén, a London Pub tulajdonosának esküvőjén énekeljen.

Az ötödik helyen Christina Aguilera áll, aki 1,8 millió fontot zsebelt be azért, mert két évvel ezelőtt fellépett az orosz bankár-iparos Andrej Menicsenko és a Miss Yugoslavia címet birtokló Aleksandra Kokotovic esküvőjén. Menicsenko Lopez kisasszonynak is fizetett már, méghozzá 700 ezer fontot azért, hogy felesége 30. születésnapi buliján fellépjen londoni otthonukban.

Egy másik orosz milliárdos, Vladimir Potanin bankár-iparos a listán 6. helyen álló George Michaelnek fizetett 1,75 millió fontot, hogy fellépjen a szilveszteri bulin, az Internet nagyság, az AOL asztaltársasága előtt. A lista amerikai szerkesztői megnézték Nagy-Britannia néhány mértéktelen pénzköltőjét is. Sir Philip Green például mielőtt meghívta volna Beyoncét és a Destiniy’s Childot (a listán a hetedikek), hogy 750 ezer fontért adjanak műsort fai bar mitcov-ján, a BHS és a Topshop tulajdonosa Tom Jones-nak és Rod Stewartnak is ugyanennyit fizetett fejenként azért, hogy 50. születésnapi partiján, Cipruson énekeljenek neki 2002-ben.

Ezen kívül George Michael is ugyanennyit kapott, hogy egy idei partin szórakoztassa a meghívott vendégeket – a Maldív-szigeteken.

Daily Mail, Barry Wigmore
Fordította: Nyemcsok Éva
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 09.25.

Tovább olvasom