Kisalföld logö

2019. 06. 24. hétfő - Iván 18°C | 28°C Még több cikk.

Kimentette vagyonát Tarsoly Csaba

Vegyék el a bűnös brókerek vagyonát! - mondta napokon át Rogán Antal. A Quaestor tulajdonosaitól - Tarsolytól, nejétől, illetve apjától -, bár vagyonosak, egy huncut forintot nem fog látni az adóhivatal.

És más sem. Azért nem, mert semmilyen értékesnek mondható vagyon nincs a nevükön. Tarsoly budai impozáns, százmilliókat érő villája egy svájci cég tulajdona. Apja, Tarsoly Vince budapesti, XVII. kerületi háza pedig Tarsoly Vincéné nevén van. Az asszonytól azonban nem lehet majd elvenni, mivel nincs üzletrésze a Quaestorban.

A Bors meglátogatta Tarsoly Vincét. A házuknál egy idős úr beszélt, de a nevét nem árulta el. Azt mondta: Tarsoly Vince kórházba került. Az idősebb Tarsoly házaspárt az utca lakói nem ismerik.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda nem válaszolt kérdésünkre, hogy Orbán Viktor miért nem tájékoz­tatta a Quaestor ügyfeleit a ve­szélyről.

Szijjártó Péter külügyminiszter visszautasította, hogy törvénytelen információi lettek volna a cég valós helyzetéről. A Figyelő arról írt, hogy Tarsoly Szijjártón át küldött levelet Orbánnak a csődhelyzetről.

A Quaestor szóvivője, Orbán Viktor volt elnöki tanácsadója nem válaszolt kérdésünkre, hogy az ideiglenes igazgatóvá kinevezett Orgován Béla milyen döntéseket hozott.

Giró-Szász András szerint azért nem tájékoztatták a lakosságot arról, hogy baj van, mert az rémhírkeltés lett volna.

Borsonline.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó Péter megnyitotta a mexikóvárosi magyar kereskedőházat

Ünnepélyesen megnyitotta a mexikóvárosi magyar kereskedőházat csütörtökön Szijjártó Péter… Tovább olvasom