Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Kilenc pont mínusz

Kilenc pontot levontak a Töltéstava együttesétől, mert a csapat egyik futballistája játékengedély nélkül szerepelt öt tavaszi mérkőzésen. A megyei szövetség a játékvezetőket is felelősségre vonja.

Labdarúgás

Nem mindennapi eset történt a megyei másodosztályú bajnokság Győri csoportjában szereplő töltéstavai futballcsapat életében. A megyei labdarúgó-szövetség döntésének értelmében ugyanis az együttestől kilenc pontot levontak, így a gárda a hetedik helyről a tizenegyedikre esett vissza.
Varga Béla, a töltéstavai csapat edzője az eset hátterével kapcsolatban elmondta: Gulyás Gábor, az egyesület egyik futballistája betegség miatt az egész őszi szezont kihagyta. A tavaszi idény első meccsén pedig játékengedély nélkül ugyan, de pályára lépett, sőt, további négy találkozón keresztül jogosulatlanul szerepelt.
„ Elismerjük, hogy hibáztunk. Teljesen jogosan, a szabályok szellemében járt el a megyei szövetség. Furcsálljuk azonban, hogy mindez miért nem derült ki a mérkőzések előtt. Az esetre akkor derült fény, amikor a játékos sárga lapot kapott és a szövetségben regisztrálták a figyelmeztetést. Pozitívum viszont, hogy mindez nem a bajnokság végén derült ki, hiszen akkor akár a kiesés veszélye is fenyegethette volna a csapatot.”
Tamási Gábor, a megyei labdarúgó-szövetség főtitkára elmondta: a már említett öt meccsen szerzett pontok mellett további büntetőpontokat is levontak a töltéstavai együttes eredményéből. Az eset kapcsán egyébként az ominózus meccseken közreműködő játékvezetők ellen fegyelmi eljárás indul.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom