Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Kézi készülék internetes telefonhoz

A most bemutatott vezeték nélküli készülékkel az internetes hívások a számítógéptől távol is lebonyolíthatók.

Olyan új vezeték nélküli telefonkészüléket mutattak be, amellyel az ingyenes internet-alapú hívások a számítógéptől távol, kézi készülékekről is lebonyolíthatók.

Az új telefon, a CIT200-as kényelmes alternatíva az eddig számítógéphez kötött Skype-használóknak, akik ezentúl otthon vagy munkahelyükön bárhonnan kezdeményezhetnek ingyenes hívásokat az internetes telefonprogram segítségével.

A készülék automatikusan átveszi a felhasználó meglévő kapcsolatlistáját, így azok azonnal hívhatók. A kütyü segítségével a felhasználók hagyományos vezetékes és mobiltelefonszámukon egyaránt hívhatják egymást, sőt fogadhatnak és továbbíthatnak üzeneteket is, igaz, ehhez már prémium, tehát fizetős szolgáltatásokat kell igénybe venniük. Mindazonáltal a készülék így is számos ingyenes kényelmi funkciót kínál, és ami a legfontosabb, az ingyenes internetes hívások lehetősége, hiszen idáig többnyire számítógéphez voltak kötve a Skype használói.

Utóbbi sikerét napi 170 ezer új felhasználó jelzi. "A telefonálók világszerte olyan lehetőségekhez jutnak, amelyekkel csökkenthetik telefonköltségeiket. A kézi készülékeken pedig az otthonukban, illetve irodáikban a számítógépüktől távol is kezdeményezhetnek és fogadhatnak ingyenes hívásokat" – nyilatkozta James Bilefield, a Skype üzletfejlesztésért felelős alelnöke.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elnöki szavak

Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal elnöke: „Jelentős sikerként értékelem a szavazás… Tovább olvasom