Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Keressük a katedrák kedvenceit

Bizonyára sok olvasónk emlékszik még a „Jó kezekben, emberséggel az egészségért” Kisalföld-kampányra. Lapunk nagyon sok levelet, e-mailt, telefont kapott olyan hálás betegektől, akik maguk vagy családtagjuk gyógyulását egy-egy különleges orvosnak, védőnőnek köszönhették. A kampányt követően sok köszönő levelet kaptunk orvosoktól és betegeiktől egyaránt. Méltányolták, hogy pozitív példák bemutatásával szolgáltuk az egészségügyi ellátás még jobbá, emberibbé válását. Ilyen indíttatás után mi sem volt természetesebb, mint az, hogy kampányainkat folytassuk. Olyan réteget céloztunk meg, akik nélkül ma nem lennének sem újságírók, sem orvosok, egyáltalán semmilyen szakma képviselői sem. A pedagógusok nélkül nehezen boldogulnánk. Közöttük nyilván mindenki elismerésre méltó, de talán vannak olyanok, akik még inkább azok.

A már elindult kampányban három kategóriában szeretnénk megtalálni megyénkben a katedrák kedvenceit, akiket szülők, gyerekek és nevelőtársaik is kedvelnek.
A Jó kezekben Kisalföld kampány legújabb kezdeményezése eddig már több mint 30 pedagógus jelölését hozta. Mosonmagyaróvárról és környékéről is várjuk a nevezéseket egészen pedagógusnapig! A nevezéseket a tanar@kisalfold.hu címre kell elküldeni. De levélben is jelölhetnek: 9002 Pf. 28, Győr.
A szombati Szieszta mellékletünkben mindig bemutatjuk a hét és a hónap pedagógusait, a Kisalföld internetes oldalain (www.tanar.kisalfold.hu) pedig megtekinthetik az összes jelöltet, sőt, szavazhatnak is az önök által legnépszerűbbnek tartott tanárra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mez-kupa Dunakilitin

Kézilabda

A Dunakiliti SE Mez-kupa néven női kézilabdatornát rendez január 22-én,… Tovább olvasom