Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Júliusban költözik a Széchenyi, de még nem tudni, hova

A Széchenyi-gimnáziumot az ősszel kezdődő felújítási munkálatok miatt ideiglenesen új helyre kell költöztetni, de még mindig nem tisztázódott, hogy hová. Három lehetséges helyszín alkalmasságát vizsgálják: a Győri úti volt Matáv oktatási központét, a ruhagyárét és a Táncsics utcai laktanyáét.
– Folyamatosan vizsgáljuk a lehetőségeket – mondta el Palotai György, az intézmény-felügyeleti iroda vezetője. – Már csak ez a három lehetőség maradt meg, jelenleg azt kutatjuk, melyik jelenthetné a megoldást – a megfelelő állapotba hozatal után. A városvezetés most készíti elő a felújítással kapcsolatos közbeszerzési pályázatot.
– Június 26-án zárjuk a tanévet, és a tervek szerint július 15-ig kellene kiköltöznünk a Templom utcai épületből – válaszolta érdeklődésünkre Szabó Miklós, a gimnázium igazgató-

ja. – Egy jelenlegi verzió szerint augusztus 1-jén kellene átadni az iskolát mint munkaterületet. A csomagolásban, fuvarozásban nem csak tanáraink és diákjaink, de a szülők segítségére is számítunk majd. A felújítás egy területet nem érint: ez pedig a tornaterem. Amit nem viszünk magunkkal, azt ott szeretnénk raktározni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz vasárnap mutatja be programját

A Cselekvő Nemzet Programja - ez az alcíme a Fidesz választási programjának, amelyet vasárnap az… Tovább olvasom