Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Jövőre több kiállítót várnak

Vasárnap késő délután zárta kapuit Csornán a negyedik Rábaközi Kiállítás és Vásár. A háromnapos rendezvény, melynek a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola adott otthont, az Ivó-napi bállal ért véget. A hétvégén mintegy háromezer ember fordult meg a vásáron és tekintette meg a közel negyven kiállító cég és vállalkozó termékeit.
A rendezvényt a megyei kereskedelmi és iparkamara rábaközi irodavezetője, Horváth Árpád, a kiállítás főszervezője értékelte a Kisalföldnek.
– Célunk a Rábaköz gazdaságának bemutatása volt e három napban, és úgy érzem, a magunk által támasztott követelménynek eleget tudtunk tenni – mondta el érdeklődésünkre Horváth Árpád. – A szakmai programok közül jól sikerült a gazdasági fórum és az Ipartestület által szervezett konferencia is. A legtöbb látogatót a számítástechnikai bemutatók vonzották, de azt hiszem, hogy az egyéb kiegészítő programok is tetszést arattak. Ilyen volt például a néptánc- és népzenei gála, a virágkötészet vagy a kóstolással egybekötött cukrászati bemutató.
– Jövőre is szeretnénk megrendezni a kiállítást, ha lehet, még több céggel, vállalattal. Érzéseim szerint és a visszajelzések is ezt támasztják alá, sikeres volt a három nap. Mindezek ellenére úgy érzem, a térségben élők még mindig nem tekintik magukénak a Rábaközi Kiállítás és Vásárt, ami több érdeklődőt érdemelt volna, bár a háromezres látogatottság miatt sem kell szégyenkeznünk. Azon fogunk dolgozni, hogy jövőre még többen legyenek kíváncsiak a rendezvényünkre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalkuvás nélkül

Az egyik legtehetségesebb magyar blueszenész, Ferenczi György énekes, szájharmonikás, hegedűs… Tovább olvasom