Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Jól fogynak

a tévék

a vb előtt

A kereskedők szerint legutóbb a karácsonyi vásárlási lázban volt ekkora keletjük a plazmatévéknek, mint mostanában. Ebben az árcsökkenés mellett a közelgő futball-világbajnokság is nagy szerepet játszik. A mosonmagyaróvári szaküzletek is akciókat hirdettek.
Az LCD- és plazmatévék már évek óta jelen vannak a piacon, a vásárlói igény irántuk tavaly kezdett igazán növekedni. A GfK Hungária kutatása szerint a magyarok az európai átlagot meghaladó mértékben néznek televíziót és tíz emberből hárman állítják, hogy tévé nélkül nem lenne teljes az életük. Karácsony tájékán sok fogyott ezekből a modern televíziókból, de az utóbbi hónapokban is megnőtt irántuk a kereslet. A közelgő futball-vb jó ok arra, hogy hagyományos tévéjüket LCD-re vagy plazmára cseréljék az emberek.
Rizsányi Attila, az egyik mosonmagyaróvári bolt vezetője a Kisalföld érdeklődésére elmondta: valóban megnőtt a korszerű készülékek iránti kereslet. A vb-lázhoz ők is csatlakoztak: egy 500 ezer forint értékű plazmatévét például ennek apropóján most 100 ezer forinttal olcsóbban haza lehet vinni. Ez a típus egyébként a legjobb minőségű termékek közé tartozik, tette hozzá a szakember, aki szerint az árcsökkenés és a régi tévék elhasználódása következtében a keresletigény még jelentősebb mértékben fog jelentkezni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júliusi letölthető észjátékok!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének letölthető feladvány-sorozata. Tovább olvasom