Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 6°C | 17°C Még több cikk.

Jessica Simpson

Az énekesnő színésszé nőtte ki magát, miután elvált férjétől, akinek a népszerűségét köszönheti.

Jessica Simpson Dallasban született és ott is nőtt fel. Karrierjét a templomi kórusban kezdte, már 12 évesen kitűnt gyönyörű hangjával. Szeretett volna a Mickey Mouse Club tagja lenni, de nem választották ki. Egy nyári táborban figyelt fel rá egy producer, így a következő három évet lemezének feléneklésével töltötte. Sajnos a lemezcég tönkrement, mielőtt az albumot piacra dobhatták volna.

Hogy népszerűségét növelje, átigazolt a Sonyhoz, és a 98° nevű fiúbandával turnézott. Első igazi sikerét 1999-ben érte el a Sweet Kisses-zel, majd 2001-ben az Irresistible-lel. Második lemeze nem szerepelt annyira jól mint az első, de 2002-ben feleségül ment kedveséhez, Nick Lachey-hez, a 98° egyik tagjához. Ebben az időszakban többször is szerepelt a That 70s Show című sorozatban, de 2003-ig tartott, míg valódi hírnévre tehetett szert. Férjével ugyanis elkezdték forgatni a Newlyweds című valóságshow-t, ami házasságuk nehézségeit, boldog pillanatait mutatta be. Harmadik albuma ez év júliusában jelent meg In this Skin címmel.

Miután véget ért a show, Nick és Jessica úgy gondolta, könnyebb lesz ezután külön utakon, és benyújtották válókeresetüket. A szőke szépség azóta a filmes világgal barátkozik, a Dukes of Hazard című moziban tehetségén kívül hosszú combjait is megvillantotta.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szoptatás egyaránt a baba és a mama örömforrása

Tizennégy éve napjainkban a világ 120 országában ünnep ez a hét, a szoptatás világhete. Ez ügyben már bizottság alakult, kódex is készült – mindez a szoptatós anyák és babáik érdekében. A területi védőnői szolgálatok ezekben a napokban megyénkben is az anyatejes táplálásra hívják fel a kismamák figyelmét. Tovább olvasom