Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Iskolai játszóház

Győr. A Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központ alsós tantestülete játszóházat szervez a leendő első osztályosoknak holnap délután fél 5 órától fél 6-ig. A következő tanévben első osztályba készülő óvodásokat és szüleiket várják az Újkapu u. 2–4. szám alá.

Biológiaverseny

Győr. A Herman Ottó Országos Biológiai Versenyre március 10-ig még jelentkezhetnek az iskolák a TIT Győr Városi Szervezeténél (9002 Győr, Pf. 83; telefon: 528-689).

Kálvária Egyesület

Győr. A pszichiátriai betegséggel küzdő Kálvária Egyesület tagjai, a hozzátartozók és támogatóik találkoznak holnap délután 2 órától a szervezet klubhelyiségé-

ben (Riesz Frigyes u. 9. II/27.). Meghívott vendég: Szabó Sándorné helyettes államtitkár.

Jótékony bál

Győr-Ménfőcsanak. A Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ „Szülők közössége az ifjúságért” Alapítványa holnap este 7 órától rendezi jótékonysági bálját a Bezerédj-kastélyban. Jelentkezni még lehet a 96/556-207-es számú telefonon.

Kertbarátkör

Győr-Ménfőcsanak. A kertbarátkör holnap este 5 órakor kezdődő összejövetelén Fülöp Imre kertészmérnök a szőlő és gyümölcs metszésének hagyományos, illetve új technikájáról tart előadást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évről évre gyarapodó honatyák

Idén is nyilvánosságra hozták az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatát. Most először az interneten (www.mkogy.hu) bárki hozzáférhet az adatokhoz. A megyei országgyűlési képviselők szinte mindegyike növelte megtakarításait, igaz, kevésbé látványosan, mint a korábbi években. A milliós tartozásaikat sokan egy év alatt letudták. Tovább olvasom