Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Ipari parkban a Gardénia

Győr - Termékbemutató: figyelembe veszik a vásárlók ötleteit
Új, modern telephelyén mutatta be áruválasztékát a Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. megújult vezetése nemrégiben – tájékoztatta lapunkat a cég.
A Győri Nemzetközi Ipari Parkban a korábbinál lényegesen jobbak a feltételek, korszerű infrastruktúra szolgálja ki mind a termelőegységet, mind az adminisztrációt, nem beszélve arról, hogy egy ilyen termékbemutató esetében sem mellékes a környezet. Az eseményre régi törzsvásárlók jöttek el, hogy a költözés és az átállás bizonytalanságai után saját üzleti szempontjaikat is szem előtt tartva képet alkossanak a jövőről. Megnyugtatónak találták, hogy bár az anyagokat ma már nem a Gardénia állítja elő, a dizájn mindenkor a megszokott színvonal: dolgoznak a saját tervezők is, s az anyagot sok esetben az általuk készített minták szerint gyártják.

A bemutató nem csak a helyszín miatt tért el a korábbiaktól. A gyár új – és régi – vezetése, Hegedűs Péter vezérigazgató és Bakody Katalin kereskedelmi igazgató őszintén beszélt a váltás körülményeiről – eloszlatva ezzel nem kevés mendemondát. Újdonságnak mondható, hogy a találkozón elhangzott javaslatok némelyikét rögtön beépítették a gyakorlatba, ahogyan a választék kialakításánál is messzemenőkig figyelembe veszik a vásárlók ötleteit.

Hegedűs Péternek tekintélyes Gardénia-múltja van: májusi igazgatói kinevezése előtt 17 évig a cégnél dolgozott, s ismeretei, tapasztalatai új beosztásában kétségkívül megkönnyítik munkáját. Nyíltan beszélt arról, hogy bár elődjétől a cég közös megegyezéssel vált meg, azért ez a váltás nem volt mentes a feszültségektől, mint ahogy az új helyzethez igazított csökkentett létszám, a régi munkatársak elbúcsúztatása is fájdalmas volt.
A Gardénia nyrt. jelenét és jövőjét a nagy változás mellett sok kisebb változás is meghatározza. A kibővített varroda vállal bérmunkát is. A kapacitás jobb kihasználása érdekében a könyvelés ugyancsak dolgozik megbízásból más cégnek is.

A hazai kapcsolatok ápolása mellett nagy súlyt fektetnek az exportra: a német Otto csomagküldő szolgálat kínálatában továbbra is ott vannak a Gardénia-termékek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villám-tisztítókúra kivivel

Aki csak néhány kilótól szeretne megszabadulni, és szívesen feltöltené szervezetét vitaminokkal, … Tovább olvasom