Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Ilyen a vállalati kommunikáció

Kedves kollégák! Pénteken 17 órakor a Halley-üstökös olyan közel halad el a Földhöz...

1. Feladó: vezérigazgató
Címzettek: területi igazgatók
Kedves kollégák!
Pénteken 17 órakor a Halley-üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kiselőadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben sajnos nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kisfilmet vetítünk nekik az üstökösről.

2. Feladó: területi igazgató
Címzett: főosztályvezetők
Kedves kollégák!
A vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Halley-üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.

3. Feladó: főosztályvezető
Címzett: osztályvezetők
A vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Halley-üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.

4. Feladó: osztályvezető
Címzett: csoportvezetők
Pénteken 17 órakor a vezérigazgató fog feltűnni a büfében a Halley-üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.

5. Feladó: csoportvezető
Címzett: dolgozók
Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökös végigfuvarozza a vezérigazgatót a parkon át a büfébe.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domborított doboz

Tovább olvasom