Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

így látták ők

Szentes Lázár: – Az első félidő hajrájában bravúrral sikerült megfordítanunk a meccset, így lélektanilag kedvező helyzetben voltunk. A második félidő elején volt egy olyan periódus, amikor akár el is dönthettük volna mérkőzést, ám ekkor kimaradtak a helyzeteink. Ezután érezhető volt, hogy a Sopron egyenlíteni tud. Hatalmas küzdelemben, mindkét oldalon helyzetek és kapufák is voltak, igazságos a döntetlen.

Dario Bonetti: – Büszke vagyok a

fiatal csapatomra, amely remekül reagált az első félidő végén kialakult nehéz helyzetre és hátrányból is egyenlíteni tudott egy igen erős ellenfél otthonában.
Rabóczki Balázs: – A talaj nemcsak a mezőnyjátékosok dolgát nehezítette meg, hanem a miénket, kapusokét is, nehéz volt indulni, elrugaszkodni. Úgy érzem, az első félidőben egy fejes hárításánál, szünet után pedig egy egyéni kitörés utáni védéssel hozzátettem a magamét a pontszerzéshez. Büszke vagyok a csapatra, hogy vert helyzetből is talpra állt, s megőrizte tavaszi veretlenségét. Az igen erős ZTE otthonában szerzett pont további önbizalmat kell adjon a hétközi kupameccs előtt.
Horváth András: – Amikor az első helyzetnél fölélőttem a labdát, az csak abban a pillanatban bosszantott. Szerencsére pár perccel később, amikor a gólt lőttem, már nem járt a fejemben. A két csapat valós tudásához méltatlan helyen áll a tabellán.
Sira István: – Nem az első ilyen fejes gólom volt ez. A nehéz talajon, azt gondoltam, nem próbálom levenni a labdát, hanem megpróbálom visszafejelni oda, ahonnan a kapus indult, ilyen körülmények között talán nem tud olyan gyorsan irányt változtatni s visszafordulni. Szerencsére sikerült.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kifosztotta a földön fekvő áldozatát

Megvert egy 15 éves fiút, majd a földön fekvő áldozatát ki is fosztotta egy ismeretlen vasárnapra… Tovább olvasom