Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Huszonnégy órán belül két késelés Komárom megyében

Kocson és Tatabányán is egy-egy férit szúrtak le, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, tudtuk meg Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől.

Szombat délután a szomszédok vették észre, hogy az egyik Kossuth Lajos utcában lakó férfi az utcán üldögél. Nem tudták mire vélni ezt, ezért odamentek hozzá, hogy megnézzék, megkérdezzék, mi történt, és azonnal észrevették: tiszta vér a férfi mellkasa. Késelésre gyanakodtak, ezért azonnal értesítették a mentőket, akik megállapították, tényleg mellkason szúrták a férfit, akit életveszélyes sérülésekkel a tatabányai Szent Borbála kórházba szállítottak.

A másik késelés még pénteken történt, Tatabányán: a Béla király körtéren egy nő háromszor szúrta meg élettársát, akit szintén életveszélyes sérülésekkel kellett a tatabányai Szent Borbála kórházba szállítani. Ebben az ügyben az elkövető már megvan, míg a kocsi késelés ügyében még nyomoz a tatabányai rendőrség.

Olvasóink írták

  • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. február 01. 18:01
    „Akit "leszúrnak", az abba belehal, a szúróeszközzel való megsebesítés pedig csak "megszúrás". Jól néznénk ki, ha amikor a mészáros leszúrja a disznót, az csak életveszélyes sérüléseket okozna. Miért ír újságcikket olyan ember, aki a magyar szavak alapvető jelentésével sincs tisztában?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két késelés 24 óra alatt Komárom megyében

Huszonnégy órán belül két késelés is történt Komárom-Esztergom megyében- Kocson és Tatabányán is… Tovább olvasom