Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 19°C Még több cikk.

Hunyadis diáksikerek

Kiváló eredménnyel szerepeltek a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskola diákjai a közelmúltban rendezett szakképzések és szakmai szakközépiskolások országos versenyén.
A szakközép-iskolai szakmacsoportos előkészítő érettségi tantárgyak versenyén Nagy Gergely a faipari alapismeretek döntőjén nyújtott teljesítménye alapján mentesült az érettségi vizsga alól. Felkészítő tanára Milasin István és Dohovics László. A szakma kiváló tanulója versenyen Ivánkovits Roland, Maász Attila és Sepf Krisztián asztalosszakmában nyújtott teljesítménye alapján szintén jeles szakmai bizonyítvánnyal mentesült a vizsgák alól. Felkészítői Milasin István, Dohovics László és Adács András, illetve Kucsin Géza. Sepf Krisztián elnyerte a legjobb szakmai elméleti versenyzőnek járó és a kimagasló szakrajzi teljesítményért járó különdíjakat is.
Smuk Norbert és Balázs Zoltán szobafestő, mázoló és tapétázó szakmában nyújtott kiváló teljesítményt a szakma kiváló tanulója versenyen, felkészítő tanáruk Dohovics László. Egyed Szabolcs és Rigó Róbert kőművesszakmában értek el jó eredményt, felkészítő tanáraik Németh Istvánné és Dohovics László.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A média születése: a tévézés hőskora

A hétvégi belvárosi séták közé egy-egy jobb filmet is beiktathatunk. Például Szegeden, a Belvárosi… Tovább olvasom