Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Holnap ülést tart a csornai képviselő-testület

Március 23-án, csütörtökön délután két órakor, a városháza nagytermében tartja soros ülését a csornai képviselő-testület. Napirenden szerepel a Kossuth Lajos Szakiskola szakmai munkájáról és a Szilágyi Erzsébet Középiskolai Kollégium működéséről szóló beszámoló. Rendeletet alkotnak a képviselők a lakásbérletekről és lakástámogatásokról, valamint a fia-

talok étkezési támogatásának önkormányzati kiegészítéséről. A tanácskozás témái között szerepel az a javaslat, amely a luxusadó megállapítására vonatkozik.

A testület módosítja a fizetőparkolóhelyek létesítéséről és üzemeltetésének szabályozásáról szóló rendeletet, továbbá dönt a Martincsevics Károly Városi Könyvtár igazgatójának megbízásáról. Jóváhagyják az önkormányzat és a polgármesteri hivatal 2006. évi közbeszerzési tervét és tárgyalnak a Margit Kórház 2004. évi hődíjtartozásának rendezéséről. Döntés várható a központi konyha üzemeltetése kapcsán a közbeszerzési eljárás megindításáról és a Csorna városnév használatának engedélyezéséről.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkahelyek az iváni romáknak

Az eredeti húsz fővel ellentétben tizenöt iváni roma vette fel a munkát a Tanulmányi Erdőgazdaság… Tovább olvasom