Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Hollósi Emese

Kategória: középiskolai tanár

Név: Hollósi Emese
Forrás Waldorf Művészeti Iskola és Gimnázium

Jelölő: Captain Baines
Indoklás: Az ajánlatot azért teszem, mert volt szerencsém több alkalommal tanúja lenni azoknak az előadásoknak, amelyeket ebben az intézményben a tanárnő rendezett a gyerekekkel. Az előadások magas szintű művészeti tevékenységről tettek tanúbizonyságot. Biztos vagyok benne, amennyiben a tanárnő felkerül a szavazólistára, eséllyel indul az „év tanára", de legalábbis a „hónap tanára" cím valamelyikéért.

Jelölő: Kiss Ágnes
Indoklás: A tanárnő nagyon aranyosan és kedvesen közeledik a gyerekekhez ! Stilusával minden gyereket levesz a lábáról, az ő tárgyát örömmel tanulják a diákok!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom