Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Hiába keresik a 1,5 millió euró örökösét

Mintegy 1,5 millió eurót, azaz több mint 400 millió forintot örökölt egy olasz férfi, aki még húsz évvel ezelőtt hagyta el Szardíniát, hogy Angliában próbáljon szerencsét A család ügyvédei azonban nem találják Angelo Giuseppe Piroddit, a most 46 éves férfi ugyanis 1992 óta nem adott hírt magáról.
A jómódú szardíniai család fia még húsz évvel ezelőtt veszett össze szüleivel olyannyira, hogy mindent maga mögött hagyva Angliába indult, hogy ott csinálja meg szerencséjét. Később megírta, hogy egy dél-londoni étteremben kapott mosogatói állást.

Édesapja halála után azonban csak egy-két levelet írt anyjának, figyelmeztetve őt, hogy ne próbálják megtalálni. Az utolsó levelet még 1992-ben küldte.

Nyolc évvel ezelőtt a férfi édesanyja is elhunyt, 1,5 millió eurós vagyont hagyva maga után, amelynek egyetlen örököseként fiát nevezte meg. Bár a férfinek öt lánytestvére is van, a lányok és anyjuk viszonya annyira megromlott, hogy rájuk semmit sem hagyott a 66 éves hölgy.

A testvérek időközben ugyan bírósághoz fordultak, hogy megkaphassák az örökséget, miután fivérük nyolc éve nem jelentkezett, a végakarat teljesítését vállaló ügyvéd azonban még mindig nem adta fel, hogy megtalálja a férfit. Azt mondja, ha kell, saját költségén is tovább keresi a fiút, akire több száz millió vár.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét feljelentik Duray Miklóst

Ismét feljelenti Duray Miklóst a szlovák kormánykoalícióhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS),… Tovább olvasom