Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Hevesi Tamás női focicsapatot irányít

Hevesi Tamás jelenleg a Fradi női focicsapatát irányítja, de azért nem hanyagolja a zenét és az utazást sem.

Tíz éve él boldog házasságban Hevesi Tamás énekes, aki szerint a hosszú kapcsolat titka az egymás iránti toleranciában rejlik, mert a problémákat mindig meg lehet beszélni. A zenész életében felesége mellett fontos a labdarúgás is, jelenleg a Ferencváros női labdarúgócsapatát irányítja, de nem hanyagolja a zenét és az utazást sem.

– Felesége most diplomázik, akivel már tíz éve él boldog házasságban. Hogy csinálja?

– Nehéz megválaszolni, ezt érezni kell... Szerintem egy párkapcsolat a tolerancián áll vagy bukik. Ha a szerelem és a szeretet megvan, akkor a másikért csak változni kell tudni. Persze nem kell meghasonulni és behódolni, fontos, hogy megtartsuk a saját stílusunkat. Egy szép, találó példát tudnék elmondani: ha két kődarab találkozik egymással, és a tenger csak mossa-mossa őket, akkor egy idő után szép kaviccsá alakulnak. Egyszerű: a vitákat mindig meg lehet beszélni, bizonyos szituációkban pedig érdemes megfogadni a másik jó tanácsát.

– Gyermeket szeretnének?

– Természetesen mindenki álma egy gyermek, de még nincs tervbe véve. Ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz.

– Több mint 80 országban járt már, minden évben kiutazik Ausztráliába. Legutóbb milyen kontinenst látogatott meg?

– Idén először maradt ki Ausztrália. Egyszerűen nem tudtam rá időt szakítani, ugyanis amellett, hogy felléptem, megalapítottam a Ferencváros női labdarúgócsapatát, és edzőként irányítom a lányokat. Felelősséggel tartozom irántuk. Viszont jártam az Egyesült Államokban, egész pontosan Floridában és New Yorkban, ahol elkezdtem szervezni egy nagyobb volumenű dolgot, de a részletekről egyelőre még nem beszélhetek.

– Az elmúlt időszakban talán kevesebbet hallhattunk önről… Legutóbbi lemeze 2003-ban jelent meg, de a neve még mindig ismert…


– Talán nem vagyok nap mint nap a televízió-képernyőkön, de túl vagyok rengeteg koncerten, folyamatos munkával telnek a napjaim. Már dolgozok az új albumomon, sok-sok ötletem van, de most már minden jóval nehezebb. Megmondom őszintén, nekem nem az az első, hogy eladható legyen egy lemez, de jólesik, ha sikeres. Boldog vagyok, mert a mai napig nagyon sok helyre hívnak, és ez a visszaigazolás mutatja, hogy van értelme, amit csinálok.

– Mi motiválja önt?

– Mind a magánéletben, mind a zenében vannak terveim, de az egészség mindennél fontosabb. Szeretnék még olyan dalok készíteni, amelyekkel szélesebb körben tudok örömet szerezni. A sportpályákon olyan eredményeket kívánok, hogy nyugodt szívvel feküdhessek le. És jó lenne még olyan országokba eljutni, ahova eddig még nem sikerült…

– Mennyit változott a szakma az esztendők múlásával?

– Rengeteget… Mostanában nagyon megy a popzene, ennek ellenére továbbra is a tradicionális, klasszikus zenét próbálom képviselni. Nem elsősorban a stíluson múlik egy zenész karrierje. Hatalmas szerepe van a médiának, így az értékek is elveszhetnek. A tévé felemel vagy eltipor, és ha nem szerepelsz mindennap a képernyőn, akkor elfelejtenek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Weöres Sándor: Tavaszköszöntő

Tovább olvasom