Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Heidi Klumnak kölcsönözte hangját

Kedvesével, Kamarás Ivánnal együtt vonult szinkronstúdióba Kapócs Zsóka. A különleges hangjáról ismert rádiós műsorvezetőt most egy világcég találta meg azzal, hogy legújabb kampányuk főszereplőjének kölcsönözze a hangját.
Zsóka Heidi Klum magyar hangjaként debütált a szinkronstúdióban, ám a világhírű szőke modell csicsergős hangját a mi szőke modellünknek kicsit gyakorolnia kellett.

„Sokkal magasabb hangon kellett beszélnem, mint ahogy valójában használom a hangomat" – mesélte a Danubius Csili műsorvezetője. „Furcsa, ám remek feladat egy másik személyiség bőrébe bújni úgy, hogy az én hangomhoz egy másik arc, test, egyéniség társul. Nagyon élveztem a felvételt" – tette hozzá mosolyogva Zsóka.

Zsóka életében most először állt szinkronstúdióban mikrofon elé, s a három mondat felvételével alig harmincöt perc alatt végzett is. Ez azért nagy dolog, mert a szinkronban egy-egy szó rögzítésével akár órákat is eltölthetnek, Zsóka a fültanúk elmondása szerint viszont nagyon tehetségesnek bizonyult. A stúdióban kedvese, Kamarás Iván is jelen volt, aki a reklámfilm narrátorának szerepét töltötte be.

„A tévés anyagokban szereplő Heidi Klumhoz új magyar hangot kellett keresnünk – mondta Németh Ottó. – Szinte magától értetődő volt, hogy amennyiben Zsóka számára beválik az új hajlakkunk, ő szinkronizálhatná a topmodellt, hiszen a hangja is mindenképp kuriózum a hazai médiavilágban."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hallgatni nem mindig arany

A férj hallgatagsága, szófukarsága a legzavaróbb, sőt legbosszantóbb a német feleségek számára… Tovább olvasom