Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Házi jelzőrendszer márciustól

Egy budapesti székhelyű cég kapta a megbízást a mosonmagyaróvári jelzőrendszeres házi segítségnyújtás kiépítésére. Márciusban százhatvan készülékkel indulhat a városban a szolgáltatás.
Szeder Mihálynétól, az Egyesített Szociális Intézmény igazgatójától megtudtuk: a Guards nevű fővárosi cég kapott megbízást erre a szolgáltatásra. Mosonmagyaróváron nem lesz diszpécserszolgálat, Győrből a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül működik majd az itteni rendszer: erről szerződést kötnek. A megyeszékhelyre érkeznek majd a jelzések, s a Lajta-parti készenlétet onnan riasztják.
– Szeretnénk minél előbb elindítani a szolgáltatást, várhatóan márciustól elindulhat a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a városban. Mosonmagyaróváron százhatvan készüléket helyezhetnek ki, ezek beszerzése még néhány hétig eltarthat. A készenlétisek kiválasztása nem jelent gondot, a megfelelő számú szakképzett dolgozó mindenhol rendelkezésre áll. A környező falvakban is várhatóan április végére minden feltétel megteremtődik a jelzőrendszer elindításához. Szinte minden településen igény mutatkozik rá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Úgy égjen benned a szerelem''

A szerelmesek, a párválasztók, a hódítani akarók, a romantikát, a titkokat kedvelők, a szeretetet… Tovább olvasom