Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Hasonlítsa össze fizetését!

A www.workania.hu honlap működtetője, a Profesia új szolgáltatással jelent meg az online munkaerő-hirdetési piacon. A munkaerőpiacot célzó Profesia „Merces fizetési felmérés” néven indította el új szolgáltatását.
Célja, hogy aktuális információkat közöljön az egyes pozíciókban elérhető jövedelmekről Magyarországon. A merces szó latin eredetű, jelentése: fizetés, bér, juttatás.

A www.merces.hu honlap látogatója könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy fizetése megfelel-e a fizetési felmérés során összehasonlított, az adott pozícióban és régióban elért/elérhető fizetésnek. Ha ön is szeretné fizetését összehasonlítani, mindössze annyi a teendője, hogy kitölt egy rövid űrlapot, amelyen célszerű megadnia az iskolai végzettségét, nemét, a régiót, ahol dolgozik, az idáig elért fizetésének összegét, illetve a pozíciót, amelyet éppen betölt, valamint rövid információt munkaadójáról.
A keresés eredménye azonnal látható. Ön máris összehasonlíthatja fizetését régió, nem, iskolai végzettség alapján, sőt, az eredmény grafikusan is ábrázolható, vagy akár ki is nyomtathatja, illetve elmentheti azt. A fizetési felmérés gyors és egyszerű módja annak, hogy megtudja, hogy az ön által betöltött pozícióban milyen magas az elért jövedelem.
A Merces fizetési felmérés abban különbözik más, hasonló jellegű felmérésektől, hogy három forrásból merít, a közvélemény-kutatásban megkérdezettek véleményén kívül a munkaadók által állásajánlatban felkínált, illetve az álláskereső által elvárt jövedelmet is figyelembe veszi.

A fizetési felmérés nemcsak álláskeresők számára hasznos, hanem a munkaadóknak is fontos lehet, amikor arról döntenek, hogy milyen fizetést kínáljanak egy-egy pozícióban. Ahhoz, hogy felhasználhassa új szolgáltatásunkat, a Merces fizetésfelmérést, nem szükséges regisztrálnia honlapunkon. Szolgáltatásunk anonim és bárki számára hozzáférhető a www.merces.hu címen.

A Profesia a Kelet-Közép-Európában jelentős nyomtatott és online médiumokkal rendelkező Lapcom vállalatcsoport része. A Lapcom jelenteti meg Magyarországon többek között a Kisalföld, a Délmagyarország/Délvilág napilapokat, a Bazár lapcsoportot és jelentős apróhirdetési honlapokat – mint a www.használtauto.hu – működtet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villám-tisztítókúra kivivel

Aki csak néhány kilótól szeretne megszabadulni, és szívesen feltöltené szervezetét vitaminokkal, … Tovább olvasom