Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Hajóban élt hétköznapok

Varga Zsuzsa két éve él hajóra emlékeztető budai lakásában, s úgy érzi, megtalálta az igazi helyét.  

Varga Zsuzsa két éve él jelenlegi, „hajóra emlékeztető" budai lakásában. Az énekesnő remekül érzi magát otthonában, amelynek kialakításában édesapja segített. Korábban az otthonteremtés szinte minden formáját kipróbálta, de úgy érzi, most megtalálta igazi helyét.

Egy forgalmas térhez közeli, budai bérházban lakik két éve Varga Zsuzsa, amely egy csendes, a várhoz vezető, kisebb utcában található. A csinos énekesnő elmondta, sokat jár fel a műemlékhez, ugyanis családi emlékek fűzik oda, így az sem véletlen, hogy itt keresett lakást. A Venus egykori frontemberének főként az alakja és a mérete tetszett meg mostani otthonában: 38 négyzetméteres és egy hajóra emlékezteti. Hosszúkás, emiatt tágasabbnak érzi mindenki. Zsuzsi jól érzi magát kényelmes,  kis otthonában.

A Rázd még című dal előadójától megtudtuk, bár a lakást már 2002-ben megvette, de jó féléves felújítás és átalakítás volt szükséges a beköltözéshez. Sok egyedi megoldás kitalálásában édesapja segített, aki bár gépészmérnök, mégis ügyesen tervez belső tereket is.

Varga Zsuzsa szinte minden formáját kipróbálta a költözésnek. Vidéki nagyvárosban „gyerekeskedett", de ezzel párhuzamosan – családi változások miatt – sokat lakott édesapja tanyáján. Szívesen emlékszik vissza erre az időszakra, húgaival sok kis kedvencet tartottak: volt lovuk, kecskéjük, kutyájuk, macskájuk, no meg minden. Talán kevesen hitték volna, de az énekesnő négy évig kollégistaként is élt. Úgy gondolja, ennek az időszaknak volt előnye és hátránya egyaránt, leginkább mégis az önállóságra nevelte. Aztán következett egy jó hosszú albérletes korszak, ami alatt egyedül élt, barátokkal, vidéken és Pesten.

Az énekesnő boldog, hogy sikerült találni egy ilyen kedves otthont a fővárosban. Kedvenc helye a dolgozósarok, ahol életének fontos dolgai történnek. Többek között itt munkálkodik új nagylemeze készítésén, honlapokat alakítgat, az ott indított remixverseny meghirdetésével, illetve klipvágással foglalkozik, chatel a barátaival, megválaszolja ez e-maileket, szóval sok minden köti ehhez a terephez. Zsuzsa bevallása szerint egyáltalán nem tárgymániás, bármitől megválik nyugodt szívvel, kivéve a személyes, igazi értékkel bíró kincseket, mint például kavicsok, kagylók, könyvek, gyöngy nyakláncok vagy képek.

Az énekesnő szerint egy-egy növény, párna vagy szőnyeg sokat dob az otthonon, így kedveli a hangulatos fényeket, gyertyákat, füstölőket, kiegészítőket. Zsuzsi ügyel arra, hogy olyan tárgyakat vásároljon, melyek harmonizálnak a már meglevőkkel.

Varga Zsuzsának különösebb vágya nincs is álomházakkal kapcsolatban, egyszerűen szereti a különleges megoldásokat, bármire nyitott, a hipermodern háztól a belvárosi bérház padlástéri lakásáig – nagy ablakokkal és nagy terasszal. A lényeg, hogy jól érezze magát. Persze mosolyogva megjegyzi, egy kert nem lenne rossz, mert akkor kutyát is tarthatna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kipróbáltuk a vízitornát

Az aquafitnesz, azaz vízitorna kellemes , az egész testest átmozgató, mégis kímélő mozgásforma. Tovább olvasom