Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Győr, mint versenyképességi pólus

Kamaránk állásfoglalása Győr versenyképességi pólusként kijelöléséről
Kamaránk állásfoglalása Győr versenyképességi pólusként kijelöléséről
 
A kamara úgy is, mint a Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének tagja, támogatja Győr versenyképességi pólusként való kijelölését. Üdvözöljük a novemberben a kamara szervezésében létrejött fórumon kialakult, megoldást kereső párbeszédet. Szükségesnek tartjuk a Nyugat-dunántúli Fejlesztési Ügynökség állásfoglalásának módosítását, és annak nyilvánosságra kerülését Győr versenyképességi pólusként való kijelöléséről.

Kamaránk támogatja Győr hosszú távú elképzeléseit, kéri, hogy azokat a város a régió önkormányzataival tudassa. Győr versenyképességi pólusként való kiemelése azért is fontos, mert a régiók közötti versenyben a nyugat-dunántúli régió fejlődése csak erős gazdasági, társadalmi és érdekérvényesítő képességgel rendelkező, versenyképességi pólusként szereplő város meghatározásával teremthető meg. Fontosnak tartjuk, hogy a Nyugat-dunántúli Fejlesztési Ügynökség a kutatásaival is mozdítsa elő a térségi célok összehangolását.
A kamara a jövőben is aktív résztvevője kíván maradni a régiós fejlesztéssel összefüggő vitáknak, a megoldási módozatok kidolgozásának.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anyulevél: Geszti Eszti és a többiek

Ha ősz, akkor gesztenye, és az október nem múlhat el a süni formájú héj és a barna, gurulós gesztik… Tovább olvasom