Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

gykc: jó közösség

A Győri KC négy korcsoportban több mint száz gyereket foglalkoztat. A győri klub a soproni SMAFC-cal idén is együttműködik, s ennek eredményeként a serdülő-, a kadett- és a juniorgárdát ezen szerződés szerint működtetik.

Kosárlabda

Emellett van egy „saját” korosztálya is a GYKC-nek, mégpedig a legfiatalabb, a gyerek korcsoport. Az edzők valamennyien képzett szakemberek, a gyerekekkel Cziczó Péter, a serdülőkkel Bakó László, a kadett és junior korosztállyal Lantos Márton foglalkozik. (Szalai Józsefnek, a Jedlik-iskola tanárának munkahelyi elfoglaltsága miatt került egy kézbe a két csoport.)
A klub jó kapcsolatot ápol a Móra-iskolával, de tervben van, hogy más oktatási intézményekkel is együttműködnek. A célok között elsősorban az szerepel, hogy az itt kosarazók a lehető legtöbbet fejlődjenek, az eredmény igazából másodlagos. Ennek ellenére azért van olyan korosztály, ahol helyezésekben is megmutatkozik a javulás. A gyerek korcsoport nagyon jól szerepel, a serdülők nagyjából a tavalyi szintet hozzák. A kadettek várhatóan négy-öt helyet javítanak egy évvel ezelőtti helyükhöz képest. A juniorok újoncnak számítanak, az ő esetükben egyelőre a tisztes helytállás volt a cél. Ennek maradéktalanul megfeleltek.
Hoffmann Gergely, a klub ügyvezető elnöke elmondta, nagyon jó a közösség a Győri KC-nél, s ebben elévülhetetlen érdemeik vannak a szülőknek, akik rengeteget segítenek, hogy a klub csapatai minél jobb körülmények között dolgozhassanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubileumi fesztivál

Győrött december 27-én a Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezik meg a streetball- fesztivált,… Tovább olvasom