Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Forgalmi változások

Aszfaltozás miatt korlátozzák a győri Szent István út–Budai u.–Fehérvári út körforgalmát. További részletek itt.
Fotó: Tormássy Attila
Aszfaltozás miatt korlátozzák a győri Szent István út–Budai u.–Fehérvári út körforgalmát, a 14-es út–Fehérvári út útvonalon csak egyenes irányban lehet szombat hajnaltól vasárnap estig közlekedni, mellékirányban az aszfaltozás előrehaladtával lehet csak – időszakosan – közlekedni. Az autóbuszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

A Szigetköz irányából és az oda közlekedő helyközi buszok a csomópont helyett a Teleki u.–Schwarzenberg u.–14-es sz. főút útvonalon közlekednek, a menet közbeni megállókban a járatok megállnak. Gönyű felől: az 1-es sz. főúton közlekedő helyközi járatok a Bisinger hídon közlekednek, a járatok a Bisinger híd gyárvárosi hídfőjénél létesített ideiglenes megállóhelyen megállnak.

A 7-es buszok a Pálffy híd helyett a Nádor aluljáró felé kerülnek mindkét irányban, az Uniontext és Interspar, valamint a Szent István úti megállóhelyek nem üzemelnek. A módosított útvonalon, a Fehérvári út–Mészáros Lőrinc u.–Nádor aluljáró–Szent István út útvonalon lévő megállókban a buszok megállnak. A 8, 12, 15, 31 és 31/A járatok Fehérvári út–Vágóhíd u.–Tompa u.–Bisinger híd útvonalon közlekednek, a Bisinger híd gyárvárosi hídfőjénél létesített ideiglenes megállóban, valamint az útvonalon lévő megállókban a járatok megállnak, az Uniontext és Interspar, valamint Szent István úti megállóhelyek nem üzemelnek. A 14-es járatok nem közlekednek a Budai úton, helyette a Bisinger hídon haladnak mindkét irányban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB II: felemás szezonkezdet

Tovább olvasom