Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Forgalmas postán szakadt le a mennyezet

A mennyezet hétfő este szakadt le a szolnoki posta ügyfélterében. Úgy tudni, senki nem sérült meg.
Vizsgálja a Magyar Posta  Zrt., hogy mi okozhatta az álmennyezet leszakadását a szolnoki 1-es postahivatal ügyfélterében hétfőn késő este, a helyreállítást megkezdték.     
   
Apáti-Tóth Kata, a társaság szóvivője az MTI-nek kedden  megerősítette, hogy a szolnoki 1-es posta műszaki okok miatt tart zárva és az épületben történtek miatt senki sem sérült meg.   
   
Tájékoztatása szerint az okok vizsgálata folyamatban van, a helyreállítást megkezdték. További információk birtokában tájékoztatják majd az ügyfeleket az újranyitás időpontjáról - közölte.   
   
S. Tóth Anikó a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi  Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek korábban elmondta: az esetről  hétfő este háromnegyed 11 után érkezett jelzés a szolnoki katasztrófavédelem ügyeletére. A helyszínre érkező tűzoltók a leszakadt álmennyezeten túl tűzre vagy elektromos meghibásodásra  utaló nyomot nem találtak - tette hozzá.   
   
A postán szünetel az ügyfélfogadás, az embereket más postákra  irányítják. Az intézmény bejáratán kézzel írt papíron tájékoztatnak minderről. Az ablakon át látható, hogy több négyzetméter felületű  álmennyezet szakadt le.   
   
A reggeli műszakban dolgozók munkába érkezve szembesültek a  helyzettel, a délutánosokat pedig reggel értesítették, hogy nem kell bemenniük dolgozni - írta a szoljon.hu.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Civilek támadták meg a Paks II engedélyezését

Civilek támadták meg a Paks II engedélyezését
A szervezetek kirívóan jogsértő részeket és hiányosságokat találtak az engedélyben és a környezeti… Tovább olvasom