Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

folytatás jövőre, csak másként

Elégedettek a szervezők Győrött az I. Arrabona Futófesztivál után. Jövőre azért finomítanak a nevezési feltételeken. A távolmaradó iskolák nem számíthatnak retorziókra.

atlétika

Minden várakozást felülmúlóan sikeres volt – mind a résztvevők számát, milyenségét, valamint a rendezés körülményeit tekintve – az I. Arrabona Futófesztivál, amelyet a hagyományteremtés szándékával hozott létre a győri sportigazgatóság a Budapest Sportirodával karöltve.
„ Örülünk, hogy az ország legnevesebb futóklubjai indítottak versenyzőket, sőt, a kenyaiak jóvoltából nemzetközivé vált a mezőny. Jövőre azonban mindenképpen változtatni akarunk a nevezési feltételeken, ezekről azonban részleteket egyelőre nem szeretnék mondani. Köszönet illeti azokat a testnevelő tanárokat, iskolákat, akik mozgósították a gyermekeket a részvételre és kitettek magukért, az indulásra viszont senkit nem lehet kötelezni, éppen ezért a távolmaradó intézményeket sem érheti retorzió” – mondja Juhász Anita szervező.
A versenyben győztes Révfalu önkormányzati képviselőjével, illetve a tulipános iskola igazgatójával a jövő héten tárgyalnak az illetékesek a pénzdíj átutalásának módjáról és idejéről. Ezen ragaszkodni fognak a versenykiírásban foglaltakhoz, miszerint a nyert összeget csak sportcélú fejlesztésekre lehet majd fordítani. Éppen ezért a pénz felhasználását ellenőrizni akarják.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

kezdődik a bajnokok ligája

Tovább olvasom