Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Földre szállt boszorkány

Isabelt (Nicole Kidman), a kedves és jólelkű boszorkányt új önmegvalósítási program közepén találjuk: eltökélt szándéka, hogy nem használja többé természetfeletti képességeit, hanem „normális" életet fog élni. Eközben Jack Wyatt (Will Ferrell), a magas, jóvágású színész a karrierjét igyekszik valahogy helyrerázni. Terveinek megvalósításához a Bewitched című, hatvanas évekbeli népszerű tévésorozat felújítását veszi célba, amelyben végül Darrin szerepében bizonyíthat.

A sors szeszélye folytán Jack és Isabel egymásba botlanak. Jacknek nyomban megtetszik a nő és a nő orra, amely erősen emlékezteti őt Elizabeth Montgomery, az eredeti Bewitched-sorozatban Samanthát alakító színésznő orrára. Meg van róla győződve, hogy Isabel el tudja játszani

Samantha, a boszorkány szerepét az új sorozatban. Isabel is vonzónak találja Jacket. Számára ő a halandó férfiember kvintesszenciája: nála megállapodhat, lenyugodhat, vele családot alapíthat, és élheti azt a rendes életet, amire oly nagyon vágyakozik. Végül kiderül, hogy mindkettőjüknek igaza volt - de hogy miben, azt egyikük sem tudta volna elképzelni.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom