Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Fodor Tamás a Fidesz és a KDNP jelöltje

Dr. Fodor Tamás egyetemi docens a Fidesz – MPSZ és a KDNP közös soproni polgármesterjelöltje, akinek kampányát – és siker esetén polgármesterségét – öttagú tanácsadó testület segíti.
Szájer József, Járóka Lívia, Firtl Mátyás, Molnár Ágnes és Ivanics Ferenc a tagja annak a tanácsadó testületnek, amely Fodor Tamás soproni polgármesterjelölt támogatására alakult meg – jelentették be tegnap a Fidesz soproni irodájában rendezett sajtótájékoztatón. Firtl Mátyás választókerületi elnök és Szájer József EU-képviselő bizakodóan nyilatkoztak a közelgő önkormányzati választásokról. Mint mondták, az elmúlt időszakok parlamenti választásai bebizonyították, Sopron mindig is erős volt a polgári értékek képviseletében. Ez a helyhatósági választásoknál egyfajta üzenetet jelent a soproniaknak, érdemes kiállni a Fidesz és a KDNP közös jelöltjei mellett. A politikusok hangoztatták: Sopronban is a polgári oldalnak kell kezébe vennie a városvezetést. A tősgyökeres soproni Fodor Tamás pedig nemcsak felkészült, hanem jártas is a gazdaság- és településpolitikában: a városfejlesztés területén komoly műhelymunkákban vett részt.
Fodor Tamás bemutatkozó beszédében hangsúlyozta: Sopron múltja és jeles városvezetőinek nevezetes tettei kötelezik a tisztségre pályázókat arra, hogy tudásuk legjavával szolgálják a várost.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért a Postabank-vezetők felmentésével?

Tovább olvasom