Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Fidesz: a tét, hogy a bevándorláspártiak vagy a bevándorlás ellenzői győznek

A Fidesz a nemzetek Európájában gondolkodik, és a magyar emberek és családok biztonságát tartja elsődlegesnek.
Az európai parlamenti (EP) választás tétje, hogy a bevándorláspártiak győznek, vagy azok az országok - köztük Magyarország -, amelyek szeretnék megállítani a bevándorlást - jelentette ki Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő kedden Budapesten.

A kormánypárti politikus akkor nyilatkozott, amikor Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a Blaha Lujza téren.

Hozzátette: a bevándorlás ellenzői nem fogadják el a kötelező kvótát, valamint, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon és kevert népességű lakosság alakuljon ki.

Bajkai István hangsúlyozta, hogy a Fidesz a nemzetek Európájában gondolkodik, és a magyar emberek és családok biztonságát tartja elsődlegesnek.

Ezért arra kérnek mindenkit, támogassa az április elején a miniszterelnök által a bevándorlás megállításáért meghirdetett programot - mondta Bajkai István.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem min­den­napi fotók és videó Orbán Vik­tor sza­bad­kai prog­ram­ja­i­ról

Nem min­den­napi fotók és videó Orbán Vik­tor sza­bad­kai prog­ram­ja­i­ról
A kor­mányfő az össze­tar­to­zás szem­pont­já­ból szim­bo­li­kus­nak ne­vezte, hogy az első EP-vá­lasz­tási kam­pány­gyű­lé­sét Sza­bad­kán tartja. Tovább olvasom