Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Férjhez ment a szépségkirálynő

„Leendő párom legyen rendes, eszes és ne olyan ronda,
mint a világháború” – nyilatkozta Lángi Anita

Kattintson a képekre >>
„Leendő párom legyen rendes, eszes és ne olyan ronda,
mint a világháború" – nyilatkozta 19 évesen Lángi Anita. Nos, ma már elmondható, hogy az egyetemistaként számos szépségversenyen sikeresen szerepelt hölgy kívánságát túlszárnyalta a valóság. Nemrégiben feleségül ment párjához, Juhász Lászlóhoz.

A győri Kazinczy-gimnázium hajdani diákját, Lángi Anitát már ismerhetik olvasóink, mert legalább tízféle szépségversenyen vett részt, így számos díjat szerzett, külföldi utazást nyert még egyetemistaként. Törökországban a Miss Globe-versenyen a Miss Barátság, a győri Aranyparton a Miss Bikini címet ítélték neki. Modellkedett Athénban és a Miss Hungary első udvarhölgyeként eljutott Kolumbiába. Több meghívást azonban lemondott, mert számára a legfontosabb az iskola volt, de amellett a magát thai boksszal karbantartó hölgy a szépségversenyeket is jó edzésnek tartotta a felnőtté váláshoz. Megtanulta, hogyan találja fel magát számos helyzetben és azt is, hogyan kezelje azt az előítéletet, miszerint egy nő csak okos vagy csak szép lehet. Ő maga egyébként élő példája, hogy a kettő együtt is lehetséges: közgazdászként végzett és három idegen nyelvet beszél.

Vörös rózsa és vacsora a várban

Öt évvel ezelőtt Anita több sikeréről is beszámoltunk, az akkor 19 éves diáklány egy szépségverseny után az nyilatkozta: „Leendő párom legyen rendes, eszes és ne olyan ronda, mint a világháború." Nos, ma már elmondható, a valóság túlszárnyalta kívánságát. Már a másoddiploma megszerzésén fáradozott és közben dolgozott is egy megújuló energiaforrásokkal foglalkozó cégnél, amikor ismerőse bemutatta Lacinak, mert úgy gondolta, összeillenek. Egy kávézóba hívta mindkettőjüket, de persze szándékáról nekik nem szólt.

Juhászék ruhái azonos árnyalatú ekrüanyagból készültek. A harmóniát azonban nemcsak ez jelenti köztük.
Így ismerkedtek össze és ennek már majdnem három éve. Laci csaknem egy évig udvarolt, mert rögtön megtetszett neki a lány szépsége, amit ugye korábban már e téren szakembernek számítók is többen elismertek. Különleges ötletekkel lepte meg későbbi párját. Például a visegrádi várba vitte vacsorázni és születésnapján hajnaltól háza előtt várakozott, hogy amikor Anita munkába indulva kilép az utcára, egy vörös rózsacsokorral köszönthesse. Mégis csak ritkán találkoztak, mert Anita ugyan szintén szimpatizált vele, de nem akarta hitegetni, míg le nem zárult egy másik kapcsolata.

Egy sétából repülőút

Amikor a férfi már majdnem feladta volna, még egyszer találkoztak és akkor megtörtént az a bizonyos pillanat, aminek Francesco Alberoni amorológus olyan nagy jelentőséget tulajdonít, s ami szerinte akkor is bekövetkezik, ha fokozatosan fejlődik ki a szimpátiából a szerelem. Ez a különleges változás megfogalmazása szerint olyan, mintha felkattintanának egy villanyt. Ezért mondhatjuk azt, hogy Juhászék közt két éve november 10-én, kávézás közben kigyullad a fény. Azóta vannak együtt. Tavaly, amikor csaknem egyéves volt kapcsolatuk, Laci a munkahelyére ment párjáért, mondván, úgyis fáradtak, elviszi sétálni. Azonban helyette három napra Milánóba vitte. Mikor Anita a repülőtéren azzal tiltakozott a „rablás" ellen, hogy nem hozott magával ruhákat, kiderült, hogy a férfi a bőröndjét előre összecsomagolta és a főnökétől is elkérte. Nemcsak szállást foglalt előre, az olasz város híres színházával, a Scalával szembeni éttermet is kibérelte egy vacsorára kettejüknek. Mikor a pincérek glédába állva fogadták őket, akkor Anitának már gyanús lett, hogy készül valamire, aztán ahogy előző éjjel meg is álmodta, Laci megkérte a kezét.

Esküvő a székesegyházban

Július elsején, azaz nemrégiben tartották Győrben az esküvőt a székesegyházban. Ruháik azonos árnyalatú, ekrüanyagból készültek. A harmóniát azonban nemcsak ez jelenti köztük. Anita úgy érzi, olyan embert talált, aki másoknál jóval türelmesebb, nyugodtabb és aki azt figyeli, neki mi a jó. Ráadásul ragaszkodó típus, és ezt ki is mutatja, ölelésekkel például. A reklámszakemberként dolgozó László úgy véli, felesége nagyon is megérdemelte a díjakat, amiket a szépségversenyeken kapott. Ám nemcsak szép, hanem egyben intelligens és házias nőt keresett, olyat, aki családi fészket teremt. Anitában megtalálta mindezt és lesz is alkalmuk a fészekrakásra, mert ha hazatérnek a maldív-szigeteki nászútról, családi házuk építkezésével foglalkoznak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom